Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Vratiti imovinu lokalnim samoupravama i Pokrajini

SUBOTICA - Liga socijaldemokrata Vojvodine pokreće inicijativu da se konačno zakonski uredi pitanje vraćanja imovine Vojvodini, odnosno svim lokalnim samoupravama u Srbiji, istakao je danas predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić.

On je na konferenciji za novinare pojasnio da je LSV intenzivirala aktivnosti oko zakonskog uređivanja pitanja vraćanja imovine pokrajini, odnosno lokalnim samoupravama, što odavno traži, dodajući da je dobro što je aktuelna vlada prihvatila ne samo razgovor o tome, već i pripremu odgovarajućeg zakonskog akta.

"Objektivna je teškoća da republička Direkcija za imovinu nema ažurne spiskove imovine, pa je dogovoreno osnivanje radne grupe koja bi u razumnom roku pripremila te spiskove, kako bi se znalo šta treba da se vrati " naveo je Vojnović.

(BILSV, 29. 03. 2011.)




Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

U Rusandu stigao drugi deo pomoći

ZRENJANIN - Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, posetio je danas, zajedno sa predsednikom Odbora za preduzetništvo grada Zrenjanina Vladimirom Miloševim Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima, gde je stigao drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.
Odbori LSV | Sreda, 04. 04. 2012. | Komentara: 0

Vratiti seoske doktore u sela

BAČKA PALANKA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Bačka Palanka će se zalagati za vraćanje seoskih doktora u svako selo u opštini, sa punim dežurstvima od 24 sata, kako bi se obezbedila kvalitetnija zdravstvena usluga za sve građane, istakao je danas predsednik tog odbora Vladimir Trkulja.
Odbori LSV | Utorak, 03. 04. 2012. | Komentara: 0

Stiže i drugi deo pomoći "Rusandi"

ZRENJANIN - Predsednik Saveta za privredu i preduzetništvo Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin Vladimir Milošev, najavio je danas na konferenciji za novinare da će, zaslugom stručnog tima ovog Liginog Saveta, u Specijalnu bolnicu za rehabilitaciju "Rusanda" u Melencima stići drugi deo humanitarne pomoći iz Nemačke.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook