Zrenjanin i 2017. propadao! LSV nudi rešenja za bolji život!

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 26. 12. 2017. | Komentara: 0

Zrenjanin i 2017. propadao! LSV nudi rešenja za bolji život!

ZRENJANIN - Predsednik Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu Bojan Kostreš oštro je danas kritikovao rad lokalnih vlasti u gradu.

LSV

Na tradicionalnom novogodišnjem susretu sa novinarima Kostreš je istakao da je sadašanja vlast jedna od najgorih u istoriji Zrenjanina i da, praktično, ne postoji nijedna jedina aktivnost koja je za pohvalu. Izostanak investicija, nezavršena obilaznica, neispunjeno obećanje o fabrici vode, neostvarene ideje o akva parku, auto-motodromu i golf terenu, samo su neki od primera neuspeha zrenjaninskih gradskih vlasti.

Kostreš je naveo da ne postoji vizija koja će Zrenjanin načiniti uspešnom sredinom, te da se gradske vlasti bave nebitnim pitanjem naziva grada, umesto da nude konkretna rešenja za bolji život građana.

Liga socijaldemokrata Vojvodine je najsnažnija opoziciona stranka u Zrenjaninu i želi da svojim idejama i aktivizmom poboljša neizdrživo loše stranje u gradu. 

- Građani odlaze jer ne vide perspektivu - istakao je Kostreš i dodao da LSV nije kritizerska stranka, koja samo primeti problem, nego i nudi rešenja za te probleme.

U 2018. godine Liga socijaldemokrata Vojvodine predložiće niz mera koje za cilj imaju pravičniju raspodelu budžetskih sredstava i izjednačavanje kvaliteta života u gradu i naseljenim mestima. Sledeća godina mora biti godina pozitivnih ideja za Zrenjanin, jer ako se nastave negativni trendovi, Zrenjanin će ubrzano propadati, a to LSV ne želi da dozvoli.
 
 (BILSV, 26.12.2017)



Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Gradonačelnik Pančeva nema legitimitet

NOVI SAD – Šef odborničke grupe pančevačke Skupštine Miloš Veselinov istakao je juče za Radio-televiziju Vojvodine da gradonačelnik Pančeva Svetozar Gavrilović nema podršku Skupštine grada Pančeva i da njegova funkcija nema legitimitet. On je istakao da LSV kao jedino rešenje vidi raspisivanje vanrednih lokalnih izbora.
Odbori LSV | Utorak, 05. 02. 2013. | Komentara: 0

Matić traži ravnomeran razvoj Zrenjanina

ZRENJANIN - Dobri rezultati kandidata za Savete i Nadzorne odbore u mesnim zajednicama, koje je podržala Liga socijaldemokrata Vojvodine na izborima koji su održani u nedelju, pokazali su da je inicijativa za formiranje gradskih opština naišla na podršku kod građana i građanki Zrenjanina - istakao je kandidat LSV za poslanika u Skupštini AP Vojvodine mr Vojislav Matić na današnjoj konferenciji za novinare.
Odbori LSV | Petak, 01. 02. 2013. | Komentara: 0

Gradska vlast otima od građana i građanki Zrenjanina

ZRENJANIN - Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin poziva gradonačelnika Ivana Bošnjaka da kaže ko je odgovoran za najnoviji skandal i poniženje građana i građanki Zrenjanina.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook