Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

Zrenjanin, 05. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Zrenjaninu. Već smo ukazivali na ovaj problem, ali bahatost i neodgovornost predstavnika vlasti prevazilaze svest o bezbednosti svih sugrađana. Do sada nije urađeno ništa da se ovaj problem reši.

LSV

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Posebno je problematična ona u Mesnoj zajednici Dositej Obradović, kod Šećerane. 

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo i sreća da se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. Najveću opasnost ovi nebezbedni prelazi predstavljaju za decu. 

Da li zaista čekamo da se desi nešto strašno, sa nepopravljivim posledicama da bismo reagovali?

Građani Zrenjanina zaslužuju odgovorniju i sposobniju vlast.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju predstavnika gradske vlasti i nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Zahtevamo hitnu reakciju, dok ne bude kasno! 

mr Dejan Čapo
predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Subota, 28. 03. 2020. | Komentara: 0

Zašto nema proizvodnje i podele dezinfekta građanima u opštini Novi Bečej kada postoji oprema?

Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Bečej zahteva objašnjenje zašto novobečejska vlast ne organizuje proizvodnju i podelu dezinfekcionog sredstva, natrijumhipohlorita, u dogovoru sa JP „Komunalac“ građanima, kao što to u mnogim gradovima već uveliko funkcioniše.
Odbori LSV | Sreda, 11. 03. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front - Ujedinjeni za demokratski Novi Sad

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad sinoć oko 21 čas zajedno sa svojim koalicionim partnerima predao je listu kandidata i kandidatkinja za izbore za Skupštinu Grada Novog Sada.
Odbori LSV | Sreda, 04. 03. 2020. | Komentara: 0

Liga socijaldemokrata Vojvodine uvek na strani građanki i građana

Prilikom predstavljanja u ime „Novo lice Sombora“ dr Snežana Gajić, kandidatkinja za pomoćnicu gradonačelnika za oblast socijalne politike, predstavila kao „novu ideju“ nameru da unapredi prava trudnica, naročito u okviru zapošljavanja, ukazujući „da se tokom trudničkog bolovanja omogući lični dodatak koji nije umanjen“.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook