Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

Zrenjanin, 05. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Zrenjaninu. Već smo ukazivali na ovaj problem, ali bahatost i neodgovornost predstavnika vlasti prevazilaze svest o bezbednosti svih sugrađana. Do sada nije urađeno ništa da se ovaj problem reši.

LSV

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Posebno je problematična ona u Mesnoj zajednici Dositej Obradović, kod Šećerane. 

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo i sreća da se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. Najveću opasnost ovi nebezbedni prelazi predstavljaju za decu. 

Da li zaista čekamo da se desi nešto strašno, sa nepopravljivim posledicama da bismo reagovali?

Građani Zrenjanina zaslužuju odgovorniju i sposobniju vlast.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju predstavnika gradske vlasti i nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Zahtevamo hitnu reakciju, dok ne bude kasno! 

mr Dejan Čapo
predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Sreda, 02. 09. 2020. | Komentara: 0

Marton: U Skupštini grada ne ćutati o problemima građana

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina Aleksandar Marton izjavio je da će se zalagati da se u gradskom parlamentu ne ćuti o problemima koji muče građane. 
Odbori LSV | Četvrtak, 13. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV TRAŽI ZATVARANJE KAFILERIJE U ZRENJANINU

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina na konstitutivnoj sednici, koja je zakazana za 21. avgust, zatražiće zatvaranje kafilerije "Prekon".

Odbori LSV | Četvrtak, 09. 07. 2020. | Komentara: 0

Marton: Šta treba da se dogodi da vlast reši ovaj problem?

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton zapitao je nadležne šta treba da se dogodi da bi se problem mutne zrenjaninske vode rešio.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook