Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

 
 
Izbori u LSV
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Zrenjanin i dalje nema bezbedne pružne prelaze

Zrenjanin, 05. februar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine ponovo upozorava na neispravnost železničkih rampi na pružnim prelazima u Zrenjaninu. Već smo ukazivali na ovaj problem, ali bahatost i neodgovornost predstavnika vlasti prevazilaze svest o bezbednosti svih sugrađana. Do sada nije urađeno ništa da se ovaj problem reši.

LSV

Građani su već mesecima svedoci nebrige nadležnih organa koji ne čine ništa da osposobe železničke rampe. Posebno je problematična ona u Mesnoj zajednici Dositej Obradović, kod Šećerane. 

Građani koji se kreću saobraćajnicama preko neobezbeđenih pružnih prelaza u velikoj su opasnosti i pravo je čudo i sreća da se još nisu dogodile nesreće sa fatalnim ishodom. Najveću opasnost ovi nebezbedni prelazi predstavljaju za decu. 

Da li zaista čekamo da se desi nešto strašno, sa nepopravljivim posledicama da bismo reagovali?

Građani Zrenjanina zaslužuju odgovorniju i sposobniju vlast.

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži hitnu reakciju predstavnika gradske vlasti i nadležnih u preduzeću „Infrastruktura železnice Srbije“. Zahtevamo hitnu reakciju, dok ne bude kasno! 

mr Dejan Čapo
predsednik odborničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine 
u Skupštini grada Zrenjanina
Odbori LSV | Utorak, 11. 02. 2020. | Komentara: 0

Delegacija LSV Novi Sad položila venac na spomenik Vasi Stajiću

Delegacija Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad položila je venac na spomenik Vasi Stajiću povodom 10. februara, godišnjice njegovog rođenja i smrti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 10. 02. 2020. | Komentara: 0

Pretvorili su naš grad u ruinu

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje bahatost i bezobrazluk koji predstavnici zrenjaninske naprednjačke vlasti po ko zna koji put pokazuju nemarom prema javnim površinama.
Odbori LSV | Sreda, 05. 02. 2020. | Komentara: 0

Uručene članske karte još jednoj grupi novih članica i članova LSV

Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Robert Kolar, predsednik Gradskog odbora i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad Aleksandar Kravić i Mirko Grujičić, sinoć su pozdravili i svečano uručili članske karte još jednoj grupi novih članica i članova LSV.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook