Zrenjaninski ligaši u akciji

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 16. 08. 2011. | Komentara: 0

Zrenjaninski ligaši u akciji

LSV ZrenjaninZRENJANIN - Dragan Nedeljkov, predsednik IO GrO Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu, istakao je na današnjoj konferenciji za novinare značaj decentralizacije kulture i potrebu da se raznovrsni sadržaji, namenjeni, pre svega najmlađima, održavaju i u manjim naseljenim mestima. Dobar primer za to je i najnovija akcija LSV, pod nazivom "Deca su budućnost".

- Smeh, razdraganost, reči i dobra atmosfera šire se ovih dana Tomaševcom, Melencima, Čentom, Belim Blatom, Botošom, Aracom, Stajićevom, Ečkom, Mužljom i Zrenjaninom, a reč je o našoj akciji, koja se sprovodi u okviru serije predstava u izvođenju glumaca teatara "Magnusa", tokom koje klovn i mađioničar svojim veštinama i znanjem čine da deca uživaju u ovim predstavama. Na ovaj način približili smo kulturu najmlađima u sredinama u kojima nemaju često priliku da uživaju u takvim sadržajima. Cilj ove akcije jeste inicijativa da se obogati programski sadržaj u manjim mestima, a dokazalo se i da postoji veliko interesovanje za tim - rekao je Dragan Nedeljkov i dodao da se ova akcija održava drugi po redu, a u planu je da postane tradicionalna. Najmlađi će moći da uživaju u programu u sredu, 17. avgusta na Zelenom Polju u sali MZ, sa početkom od 16 časova i u 19 časova u Mužlji ispred vrtića u centru, a u četvrtak, kada se akcija i završava, u centru Melenaca od 16 časova i u 19 časova u Aracu, ispred MZ.

(BILSV, 16.08.2011.)




Odbori LSV | Utorak, 31. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani će pobediti i konceptom Na ravne časti ojačati Vojvodinu

Svakodnevno smo svedoci nemaštine i problema sa kojima se svi susrećemo i nimalo ne čude protesti radnika Pošte, blokada Kvantaške pijace i katastrofalno stanje naše poljoprivrede i životne sredine, dok se miljenicima vlasti i verskim zajednicama daje veliki deo gradskog budžeta.
Odbori LSV | Sreda, 25. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Vršačka regija infrastrukturno zapostavljena. Ispravićemo tu nepravdu!

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da građanke i građani Vršca, kao integralni deo Vojvodine i Srbije, zaslužuju jednak tretman u svakom pogledu, uključujući i infrastrukturu. Vojvodina je kroz istoriju bila važan deo Srbije, sa svojim specifičnostima, tradicijama i kulturom, i njeni građani su uvek dali svoj doprinos razvoju države.
Odbori LSV | Četvrtak, 19. 10. 2023. | Komentara: 0

LSV-Vojvođani: Obezbedite Kikindi ortopeda, pa onda otvarajte klizališta

Liga socijaldemokrata Vojvodine-Vojvođani smatra da kikindska vlast nije sposobna da rešava probleme građana i da mora da ode.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook