Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Sreda, 15. 04. 2015. | Komentara: 0

Novo rukovodstvo Omladine LSV u Somboru

SOMBOR - Na redovnoj Izbornoj skupštini Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Sombor izabrano je novo rukovodstvo.

LSV

Za predsednika LSVO Sombor je izabran Marko Terzin, a novi potpredsednici su Ivica Kovačević i Đorđe Grujić. Pored njih su izabrani i članovi Gradskog odbora LSVO Sombor.

Novi predsednik somborskog podmlatka LSV Marko Terzin je izneo da će, što se tiče aktivnosti LSVO u sledećem periodu, akcenat staviti na podsticanje mladih na aktivno učestvovanje u društvu, afirmaciji omladinskog preduzetništva, povećanje bezbednosti mladih, negovanje antifašističke tradicije, očuvanje životne sredine, promociju zdravih stilova života i rešavanje drugih pitanja koja se tiču mladih u Somboru i naseljenim mestima.

Izbornoj skupštini prisustvovao je predsednik Gradskog odbora LSV Sombor Dragan Nenadov.

(BILSV, 15.04.2015)



Omladina LSV | Nedelja, 13. 10. 2019. | Komentara: 0

Seminar mladih članova i članica Lige socijaldemokrata Vojvodine

Centar za edukaciju LSV ovog vikenda zajedno sa Omladinom Lige socijaldemokrata Vojvodine realizuje edukaciju mladih.
Omladina LSV | Subota, 20. 07. 2019. | Komentara: 0

Begović: Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom

Sve više su prisutni nacionalistički diskurs i fašistički ispadi. Termin fašizam se zloupotrebljava i tendenciozno se zamagljuje relativizacijom. Upravo smo reagovali da ne bismo dolazili u ovakve situacije - izjavila je Bojana Begović, predsednica Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine. Ona je za Radio Slobodna Evropa komentarisala kako je slučaj iz Niša kada 21. juna na ulici nožem izboden dvadesetčetvorogodišnji student Elektronskog fakulteta, jer je nosio majicu sa antifašističkim obeležjem, bila kap koja je prelila čašu.
Omladina LSV | Četvrtak, 01. 02. 2018. | Komentara: 0

Srećan ti rođendan Novi Sade!

Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad čestita Dan grada sugrađanima, sugrađankama i svima koji vole naš Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook