Pronaći napadače na mladića u Novom Sadu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 01. 11. 2011. | Komentara: 0

Pronaći napadače na mladića u Novom Sadu

LSVONOVI SAD - Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje napad na mladića, kojeg su juče u Novom Sadu pretukle nepoznate osobe, a potom pobegle i ostavile ga da leži u nesvesnom stanju.

Niko ne sme biti napadnut zbog toga što pripada bilo kojoj manjini, uključujući i seksualne manjine, a podsećamo da je pre samo dve nedelje u Beogradu devojka napadnuta nožem samo zato što je nosila majicu sa oznakom LGBT populacije.

Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine podseća da Ustav Republike Srbije i njeni zakoni garantuju poštovanje svih ljudskih prava, pa i pravo na seksualno opredeljenje, i zato LSVO smatra da nadležni državni organi moraju hitno pronaći počinioce i oštro ih kazniti kao primer svima onima koji misle da će nasilje proći nekažnjeno.

Smatramo da ovaj događaj mora osuditi čitava javnost, a Omladina LSV će nastaviti da se bori za poštovanje svih ljudskih prava, sve dok ovakvi slučajevi ne postanu samo ružna prošlost.

Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine



Omladina LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Autan patrola u Kikindi

KIKINDA - Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda je na glavnom gradskom trgu organizovala akciju pod nazivom „Autan patrola“. Cilj akcije je bio da se građanima direktno pruži zaštita od komaraca na jedno veče, kao i da se skrene pažnja na to da bi “patrole” trebale da budu u službi građana.
Omladina LSV | Nedelja, 08. 06. 2014. | Komentara: 0

Nenad Mišković na čelu Omladine LSV

NOVI SAD – Omladina Lige socijaldemokrata Vojvodine izabrala je sinoć, na Drugom redovnom izbornom kongresu, novo rukovodstvo. Za predsednika je izabran Nenad Mišković, doskorašnji predsednik zrenjaninske omladinske organizacije.
Omladina LSV | Sreda, 04. 06. 2014. | Komentara: 0

Novaković ponovo predsednik LSVO Novi Sad

NOVI SAD – Igor Novaković ponovo je izabran za predsednika Gradske organizacije Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook