Pet prioriteta UDS ključnih za život ljudi

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 13. 06. 2020. | Komentara: 0

Pet prioriteta UDS ključnih za život ljudi

Beograd, 13. jun 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Pirotu da  su prioriteti UDS ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija i da je rešavanje tih problema jedini način da se zaustavi odlazak ljudi iz Srbije.

LSV
 
- Prioriteti Ujedinjene demokratske Srbije su ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija - rekao je Đurišić u Pirotu.

Đurišić je kazao da je programski budžet, usvojen na demokratski način u parlamentu, jedini put do rešavanja ovih pitanja. Dodao je i da bi se na taj način poboljšao ekonomski status građana i zaustavio njihov odlazak iz Srbije. 

Odliv kadrova, naročito stručnih i uglavnom mlađe generacije, je jedan od najvećih problema sa kojim se suočava ova zemlja i obezbeđivanje normalnih uslova života, čime bi se zaustavio odlazak naših građana u zemlje Zapadne Evrope, je nacionalni interes Srbije.
 
- Samo demokratskom raspravom u parlamentu možemo imati programski budžet koji će rešiti ove probleme, obezbediti bolji ekonomski status građana i zaustaviti njihov odlazak iz Srbije - rekao je Đurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJAIzjave | Četvrtak, 17. 06. 2021. | Komentara: 0

Vojvodjanski front protiv rebalansa pokrajinskog budžeta

Poslanička grupa Vojvođanski front – Liga socijaldemokrata Vojvodine, Vojvođanska partija nije podržala završni račun za 2020. godinu, niti Predlog rebalansa budžeta AP Vojvodine za 2021. godinu. 
Odbori LSV | Sreda, 16. 06. 2021. | Komentara: 0

Hitno rešiti problem vode u Lugu i Grabovu

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od lokalne samouprave Beočina, ali i pokrajinskih i državnih vlasti da u najkraćem mogućem roku omoguće isporuku ispravne pijaće ove meštanima Luga i Grabova.
Izjave | Utorak, 15. 06. 2021. | Komentara: 0

Narod je njiva po kojoj ore elita, a žanje potomstvo

Potvrđivanje presude Ratku Mladiću u Haškom tribunalu je izuzetno važno, jer takve stvari moraju da se sankcionišu, izjavio je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook