Pet prioriteta UDS ključnih za život ljudi

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Subota, 13. 06. 2020. | Komentara: 0

Pet prioriteta UDS ključnih za život ljudi

Beograd, 13. jun 2020 - Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije, rekao je u Pirotu da  su prioriteti UDS ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija i da je rešavanje tih problema jedini način da se zaustavi odlazak ljudi iz Srbije.

LSV
 
- Prioriteti Ujedinjene demokratske Srbije su ekonomija, ekologija, zdravlje, obrazovanje i demokratija - rekao je Đurišić u Pirotu.

Đurišić je kazao da je programski budžet, usvojen na demokratski način u parlamentu, jedini put do rešavanja ovih pitanja. Dodao je i da bi se na taj način poboljšao ekonomski status građana i zaustavio njihov odlazak iz Srbije. 

Odliv kadrova, naročito stručnih i uglavnom mlađe generacije, je jedan od najvećih problema sa kojim se suočava ova zemlja i obezbeđivanje normalnih uslova života, čime bi se zaustavio odlazak naših građana u zemlje Zapadne Evrope, je nacionalni interes Srbije.
 
- Samo demokratskom raspravom u parlamentu možemo imati programski budžet koji će rešiti ove probleme, obezbediti bolji ekonomski status građana i zaustaviti njihov odlazak iz Srbije - rekao je Đurišić.

Ujedinjena demokratska Srbija je politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma.

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJAOdbori LSV | Četvrtak, 13. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV TRAŽI ZATVARANJE KAFILERIJE U ZRENJANINU

Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina na konstitutivnoj sednici, koja je zakazana za 21. avgust, zatražiće zatvaranje kafilerije "Prekon".

Saopštenja | Nedelja, 09. 08. 2020. | Komentara: 0

LSV pita vladu šta je sa ledolomcima u Srbiji

Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje predsednici Vlade Republike Srbije Ani Brnabić dokle se stiglo sa rešavanjem problema nedostatka ledolomaca na našim rekama.
Događaji | Četvrtak, 06. 08. 2020. | Komentara: 0

Dejan Čapo izabran za potpredsednika Skupštine APV

Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine mr Dejan Čapo izabran je za potpredsednika Skupštine AP Vojvodine.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook