Premijerka da smeni Nenada Popovića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Nedelja, 28. 07. 2019. | Komentara: 0

Premijerka da smeni Nenada Popovića

Novi Sad, 28. jul 2019 - Liga socijaldemokrata Vojvodine poziva premijerku Anu Brnabić da smeni ministra Nenada Popovića.

Svojom izjavom da „evropskih integracija više nema“ i da „srpski politički brod treba okrenuti u drugom pravcu“, Nenad Popović je po ko zna koji put pokazao da je ruski lobista i zastupnik interesa onih koji žele da zaustave evropski put Srbije.

LSV

Republika Srbija ne može istovremeno biti i za i protiv evropskih integracija, niti  premijerka i pojedini ministri u vladi mogu slati različite poruke svojim građanima i svetu. 

Ministar Nenad Popović je svesno naneo štetu evropskim integracijama Republike Srbije i ugledu naše zemlje.

Zbog toga, on ne zaslužuje slobodu da sam odluči da li će ostati u vladi, nego bi premijerka trebalo da ga smeni. 

Ta smena bi bila i jasan signal, kako eventualnim drugim ruskim lobistima u vladi, tako i evropskim zvaničnicima, o tome da je naša zemlja odlučna da bude deo evropske porodice.

A, što se tiče Popovićevog zaključka „Dogodine u Prizrenu“, predlažemo mu da ne čeka sledeću godinu, nego da odmah ode i ostane tamo.

Ako to zaista hoće. I ako može. 

Generalni sekretar 
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Bojan Kostreš
Odbori LSV | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

Pre 251 godinu naš grad je dobio Senat i Sud. 2020. Čedomir Janjić dobija crveni karton

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine podsećaju zrenjaninsku vlast da je istorija grada počela i pre njihovog dolaska na vlast.
Saopštenja | Subota, 06. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Naša politika je manifest potreba i nade običnih, pristojnih ljudi

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Požarevcu da je politika UDS svojevrstan manifest običnog, pristojnog i poštenog sveta, građanina Srbije koji je za demokratske, evropske i građanske vrednosti u srpskoj politici. UDS će biti predstavnik politike koja i sluša i čuje ljude, a ne tretira ih kao brojeve u politici i na izborima.
Saopštenja | Petak, 05. 06. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front će odlučiti ko će biti sledeći gradonačelnik Subotice

Vojvođanski front smatra da izjava Balinta Pastora, jednog od čelnika Saveza vojvođanskih Mađara, da će posle predstojećih izbora gradonačelnik Subotici biti ili on ili kandidat SNS Bogdan Laban, nerealna i preuranjena. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook