Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 19. 04. 2011. | Komentara: 0

Preterana medijska halabuka oko štrajka Tomislava Nikolića

NOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra preteranom medijsku halabuku nastalu oko štrajka predsednika jedne formalno vanpralamentarne stranke.

Podsetimo, Srpska napredna stranka do poslanika je došla uz mandate svoje majke " Srpske radikalne stranke, a njena snaga se do sada meri sa  dva mitinga, puno priče i snimkom na Jutjubu.

Zato i način na koji Tomislav Nikolić skreće pažnju na sebe, ne odudara od metoda koje je nedavno primenio njegov dugogodišnji šef, uzor i haški optuženik Vojislav Šešelj.

Nikolić i Vučić su u prethodne dve godine možda uspeli sebe da ubede da su postali evropjeci, ali je sada ponovo jasno da su tenzije, nervoza i demagogija kaputi iz ormana SRS, koji su im omiljeni.  

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Najave | Sreda, 26. 02. 2020. | Komentara: 0

NAJAVA DOGAĐAJA

Liga socijaldemokrata Vojvodine obeležiće sutra, u četvrtak, 27. februara šesnaest godina zastave Vojvodine.
Saopštenja | Sreda, 26. 02. 2020. | Komentara: 0

Suficit budžeta važniji od interesa građanki i građana Srbije?

Poslednji primer u nemarnom odnosu države prema korisnicima usluga socijalne i zdravstvene zaštite, bila je najava da će u Predlogu izmena Zakona o igrama na sreću biti izuzeta obaveza o raspoređivanju profita u korist organizacija koji pomažu osobama sa invaliditetom, čime je postojao rizik urušavanja postojećeg nivoa prava osoba sa invaliditetom, koji je garantovan Ustavom i međunarodnim konvencijama. 
Izjave | Sreda, 26. 02. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Treba razgovarati i sa ZZS o ulasku u Evropski blok

Generalni sekretar Lige solcijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš nije isključio mogućnost da će se u okviru razgovora o formiranju Evropskog bloka za izbore u Srbiji razgovarati i sa strankom Zajedno za Srbiju, koja je napustila Savez za Srbiju, nakon što je odlučila da izađe na lokalne izbore u Šapcu.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook