Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Utorak, 29. 11. 2011. | Komentara: 0

Osuda razbijanja prozora na prostorijama SPO

lsvNOVI SAD - Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje razbijanje prozora na prostorijama Srpskog pokreta obnove u Futogu.

Činjenica da je cigla kojom je prozor razbijen bila umotana u plakat „Preokreta" predstavlja pokušaj da se uplaše ljudi koji drugačije misle i govore.

Sada je potrebno da počinioci budu što pre pronađeni i primerno sankcionisani kako bi se sprečilo da ovakvih primera bude više. Tim pre, jer je dve večeri ranije, na odboru LSV u Sremskim Karlovcima skinuta tabla sa nazivom stranke.

Devedesete godine prošlog veka nas uče da, ako danas ne sprečimo one koji noću bacaju cigle kroz prozor, crtaju grafite sa likom Ratka Mladića ili na drugi način šire mržnju, sutra sigurno možemo očekivati mnogo toga mračnijeg i goreg.

Biro za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Saopštenja | Nedelja, 17. 01. 2021. | Komentara: 0

Samoproglašena tzv. prava opozicija odgovorna za svevlast Vučića

Kontinuirani napadi samoproglašene prave opozicije na Vojvođanski front i Ligu socijaldemokrata Vojvodine su izraz nemoći i pokušaj da se prikrije odgovornost ove grupacije za pogrešne poteze koje kao posledicu imaju ostvarivanje svevlasti Aleksandra Vučića, Srpske napredne stranke i njihovih koalicionih partnera.
Saopštenja | Petak, 15. 01. 2021. | Komentara: 0

Zašto država ne kažnjava ekstremiste koji propagiraju mržnju?

Liga socijaldemokrata Vojvodine najoštrije osuđuje reklamnu internet kampanju preduzeća „011 Shop“ kojom se, po akcijskim cenama, nude majice sa natpisom „Nož, žica“.
Saopštenja | Subota, 09. 01. 2021. | Komentara: 0

Opasan flert sa idejom pravoslavnog spasitelja

Od činjenice da na političkoj sceni Srbije, godinama unazad, ne uspeva da se profiliše dovoljno jaka alternativa sadašnjoj vlasti, još više obeshrabuje ideja da u toj ulozi „spasitelja“ mnogi vide sveštenika pravoslavne crkve.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook