Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Petak, 20. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

Beograd, 20. mart 2020 - UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA moli celokupnu javnost da, naročito u predstojećim danima, koji će biti izuzetni teški, pokažemo istovremeno i odgovornost prema sebi, svojim sugrađanima i celoj zemlji, ali i da opravdani strah i zabrinutost nikako ne prerastu u netrpeljivost ili bilo koji oblik agresivnosti prema brojnim državljanima Srbije koji su, silom prilika, ipak bili primorani da dođu u Srbiju iz inostranstva u prethodnim danima.

Iako je nesumnjivo da među njima ima onih koji su se poneli neodgovorno, bilo kakav oblik besa javnosti ne sme da bude uperen prema desetinama hiljada naših sunarodnika koji su u jednako teškoj situaciji kao i svi mi koji u Srbiji trajno živimo. Mnogi od njih nisu imali nikakvog realnog izbora u ovim neopisivo teškim danima, ugroženi su, i zdravstveno i ekonomski, i u zemljama u kojima žive i rade ili studiraju, imaju porodice koje su u Srbiji i kojima je, u mnogim situacijama, potrebna pomoć.

U isto vreme, apelujemo na sve oni koji su iz inostranstva došli u Srbiju da se ponašaju potpuno odgovorno, da u svemu slede propise i odluke državnih organa i da ne dovedu našu i svoju zemlju u još težu situaciju od one u kojoj se već nalazi.

Predstojeći dani su presudni u borbi koju svi zajedno vodimo i još jednom molimo sve da u njoj budemo i odgovorni i solidarni, i razumni i jedinstveni. 

 

                                                                UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJASaopštenja | Petak, 05. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Bićemo glas građana u parlamentu

Marko Đurišić, prvi na izbornoj listi Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Novom Sadu da će poslanici sa ove liste biti glas građana u parlamentu i da nikada neće odustati od borbe za bolji život svih ljudi u Srbiji.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

Tomislav Žigmanov, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije istakao je da je Novi Sad multikulturalni grad, sa velikim  bogatstvom različitosti svih zajednica. ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook