Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 19. 03. 2020. | Komentara: 0

Ujedinjena demokratska Srbija poziva na solidarnost

Beograd, 19. mart 2020 - UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA poziva sve svoje članove i simpatizere da, u ovim teškim vremenima,  pokažu solidarnost i kontaktiraju svoje opštinske i mesne štabove za vanredne situacije kako bi se uključili u akcije pružanja pomoći onima kojima je ta pomoć sada najpotrebnija.

Istoveremeno, apelujemo i na sve štabove za vanredne situacije da svoje kontakte ažuriraju i učine dostupnim onima koji bi želeli da se dobrovoljno priključe organizovanim akcijama u borbi protiv koronavirusa.

Ujedinjena demokratska Srbija smatra da je solidarnost svakog pojedinca od vitalnog značaja za zaštitu zdravlja građana i uspeh čitave zemlje i društva u efikasnoj borbi protiv velike opasnosti kojoj smo kao zajednica izloženi.  

                                                                                                                              UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJASaopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Izgradnju Fruškogorskog koridora što hitnije realizovati

Grupa republičkih i pokrajinskih poslanika, predvođena Nenadom Čankom, obišla je fruškogorsku saobraćajnicu. Nakon uvida u situaciju na terenu  poslanici su poručili da se izgradnja Fruškogorskog koridora mora što hitnije realizovati i prebaciti iz dugogodišnjih predizbornih obećanja u realnost.
Saopštenja | Četvrtak, 04. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Vojvodina doprinosi stabilizaciji odnosa u čitavom regionu

Tomislav Žigmanov, jedan od lidera Vojvođanskog fronta i kandidat na poslaničkoj listi Ujedinjene demokratske Srbije istakao je da je Novi Sad multikulturalni grad, sa velikim  bogatstvom različitosti svih zajednica. 
Saopštenja | Sreda, 03. 06. 2020. | Komentara: 0

UDS: Izbori su prilika da bude izabrana politika za normalan život

Bojan Đurić, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije rekao je u Velikom Gradištu da su izbori 21. juna prilika da se ljudi vrate u politiku i kroz nju stvore uslove za noramalan život.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook