Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 05. 04. 2020. | Komentara: 0

Vojvođanski front osuđuje hapšenje poljoprivrednika u Silbašu

Novi Sad, 05. april 2020 - Vojvođanski front osuđuje hapšenje i kažnjavanje mladog poljoprivrednika iz mesta Slilbaš u opštini Bačka Palanka. 

Poljoprivrednik je kažnjen sa 50.000 dinara zbog kršenja policijskog časa, dok je obavljao poljoprivredne radove, iako je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović izjavio da niko od poljoprivrednika koji su u traktoru, na njivi ili na putu od njive do kuće neće biti kažnjen.

Nedopustivo je vredne poljoprivrednike tretirati kao kriminalce, hapsiti ih, privoditi i novčano kažnjavati u trenutku kada oni naporno rade i pokušavaju da očuvaju poljoprivrednu proizvodnju, koja je jedna od najvažnijih privrednih grana u našoj zemlji.

Vojvođanski front zahteva od Ministarstva unutrašnjih poslova i Ministarstava poljoprivrede da pod hitno objave uputstva za kretanje ratara koji su usred prolećne setve i tako spreče buduće incidente.

Aleksandar Odžić
predsednik Vojvođanske partije



Saopštenja | Četvrtak, 28. 03. 2024. | Komentara: 0

Konkretnim merama pokazati da se nasilje nad ženama više neće tolerisati

Još jedan femicid koji se juče dogodio, peti od početka ove godine, dokaz je da se naše društvo suočava se ozbiljnom krizom i da je neophodno da država hitno preduzme korake ka rešavanju ovog problema.
Saopštenja | Sreda, 27. 03. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Bajatović lažima o Vojvodini pokušava da sakrije pljačku i slom režimske politike

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva Dušana Bajatovića, najplaćenijeg građanina Srbije, čoveka koji gazi interese države u kojoj živi zarad interesa Ruske Federacije, da prestane sa sejanjem mržnje i zastrašivanjem građana Srbije i Vojvodine.
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 03. 2024. | Komentara: 0

Nedopustivo je da se SPC meša u državne poslove i propagira neravnopravnost u društvu

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI poziva narodne poslanike Skupštine Srbije da se drže slova Ustava i odbiju mešanje Srpske pravoslavne crkve u poslove države.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook