Zrenjaninska vlast da podnese ostavku, a nadležni organi da najzad pokrenu krivične postupke

 
 
Izbori u LSV
Saopštenja | Četvrtak, 16. 01. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninska vlast da podnese ostavku, a nadležni organi da najzad pokrenu krivične postupke

Novi Sad, 16. januar 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od gradonačelnika Zrenjanina Čedomira Janjića i svih drugih nosilaca vlasti u gradu Zrenjaninu da, zbog apsolutnog neuspeha po pitanju rešavanja pitanja snabdevanja građana ispravnom pijaćom vodom, podnesu ostavke na funkcije koje obavljaju.

LSV

Bahatost, nestručnost i neodgovornost lokalnih vlasti je opštepoznata činjenica, ali poslednjih meseci se pokazao potpuni diletantizam gradskih čelnika.

Naprednjačko-socijalistička vlast godinama zamajava građane lažnim obećanjima. Slavodobitno su pre pet godina započeli tragičnu „sapunicu“ sa firmom „Gruppo Zilio“. Obećanja su su se ređala jedno za drugim.

Osam puta su zrenjaninski čelnici obećavali završetak fabrike vode. 

Od završetka ni traga!

Građani Zrenjanina žrtve su najgore vlasti u istoriji grada. Zbog nestručnost i bahatosti funkcionera lokalne vlasti i JKP „Vodovod i kanalizacija“, građani našeg grada postaju sve siromašniji. 

Zar i pored prosečnih zarada koje su ispod republičkog proseka Zrenjaninci moraju da plaćaju i kupovnu vodu?

Ali ostavke ne smeju biti jedino rešenje.

Tražimo da vinovnici sramotne priče o zrenjaninskoj fabrici vode odgovaraju. Nadležni organi moraju ustanoviti sve detalje i kazniti odgovorne. 

Zdravlje građana Zrenjanina ugroženo je zbog postupaka lokalnih čelnika.

Došlo je vreme da to prestane!

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata VojvodineSaopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0
Saopštenja | Petak, 27. 03. 2020. | Komentara: 0

Lošim potezima čelnika grada Zrenjanina nema kraja

Liga socijaldemokrata Vojvodine puno puta je govorila o nestručnost i bahatosti zrenjaninske lokalne vlasti, ali najava organizovanja licitacije za poljoprivredno zemljište u državnoj svojini samo dodatno upotpunjuje katastrofalna sliku vlasti. 
Saopštenja | Sreda, 25. 03. 2020. | Komentara: 0

UDS TRAŽI OD VLADE PAKET MERA POMOĆI ZA MSP

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA uputila je danas Vladi Republike Srbije inicijativu kojom se zahteva da što pre bude donet efikasan paket mera koji bi olakšao položaj privrede, naročito malih i srednjih preduzeća, u krizi izazvanoj pandemijom virusa COVID – 19.ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook