Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 06. 07. 2020. | Komentara: 0

Šešelj crta mete na čelima građana, a država ćuti

Novi Sad, 06. jul 2020 - Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da je nedopustivo ćutanje nadležnih organa na sramno političko delovanje lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja.

LSV

Sramotno je što je osuđenik za ratne zločine nesmetano obavljao svoju poslaničku funkciju, sa koje je u svom poznatom maniru širio mržnju i netrpeljivost.

Ćutanje države još više sokoli Šešelja, pa je on zbirci svojih opskurnih književnih dela dodao i najnovije, u kojem na najprizemniji način vređa potpredsednicu Demokratske stranke Aleksandru Jerkov.

Tolerisanje Šešeljevog primitivizma i protivzakonitog delovanja je veoma opasno. 

On etiketira ljude i crta im mete na čelu. 

U svakoj civilizovanoj državi Šešelj bi odavno bio strogo sankcionisan. 

Srbija i dalje ćuti. Nedopustivo i sramno! 


Portparol
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Aleksandar Marton




Događaji | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Počela izgradnja kanalizacije u Budisavi

NOVI SAD - Izgradnja potisnog voda kanalizacije, koji vodi od Kaća do Budisave počela je danas, a povezivanje dva prigradska naselja kanalizacionom mrežom predstavlja uslov za uvođenje kanalizacije u Budisavi.
Omladina LSV | Četvrtak, 12. 04. 2012. | Komentara: 0

Niko nema prava da uništava tuđu imovinu

ZRENJANIN – U organizaciji Gradskog odbora Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine u Zrenjaninu danas je organizovana akcija tokom koje su omladinke i omladinci, zajedno sa okupljenim građankama i građanima, prekrečili grafit – obeležje jedne od najvijačkih grupa, koji je bio iscrtan na objektu nekadašnje Sinagoge, na uglu ulica Jevrejske i Sarajlijine.
Događaji | Sreda, 11. 04. 2012. | Komentara: 1

Tadić sa Čankom, Kostrešom i Jerkovom

ZRENJANIN - Predsednik Demokratske stranke Boris Tadić sastao se večeras u Zrenjaninu sa liderom i zamenikom predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenadom Čankom i Bojanom Kostrešom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook