Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 07. 07. 2018. | Komentara: 0

Skandalozno zapošljavanje ekstremista u Vladi Srbije

Novi Sad, 07. jul 2018 - Liga socijaldemokrata Vojvodine postavlja pitanje ministru rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranu Đorđeviću ko je i zašto doneo odluku da u ministarstvu koje on vodi bude zaposlen Saša Dujović, jedan od najbližih saradnika ekstremnog desničara Miše Vacića.

LSV

Posle skandala u vezi sa zapošljavanjem Miše Vacića u Kancelariji za Kosovo i Metohiju, javnost je ponovo neprijatno iznenađena angažmanom jednog od funkcionera desnoekstremističke stranke Srpska desnica.

Neverovatno je da Vlada Republike Srbije, koja svakodnevno govori o medernizaciji i ubrzanom putu ka Evropskoj uniji, na veoma odgovorna mesta postavlja pojedince sa ekstremnim političkim stavovima koji samo štete interesima naše države!

Sa jedne strane Vlada se zaklinje u ideje modernog društva, a sa druge strane na savetnička mesta i različite visoke pozicije odlučivanja postavlja pojedince iz ekstremističkih organizacija.

Insistiramo na odgovoru i odgovornosti ministra Đorđevića i tražimo hitno raskidanje ugovora o radu sa licem koje pripada ekstremno desničarskoj organizaciji.

Članica Predsedništva
Lige socijaldemokrata Vojvodine
mr Maja Sedlarević




Izjave | Petak, 26. 07. 2013. | Komentara: 0

Čanak: Nema rekonstrukcije Vlade ako ostane Dinkić

NOVI SAD - Govoreći o najavljenoj rekonstrukciji Vlade Srbije predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu za sutrašnju emisiju „Politbiro", na RTV, rekao je da Vlada neće biti rekonstruisana dokle god je u njoj Mlađan Dinkić
Izjave | Četvrtak, 25. 07. 2013. | Komentara: 0

Bogaroški: Vojvodina da ubire svoje prihode

NOVI SAD - Predsednik poslaničke grupe Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Vojvodine Branislav Bogaroški ocenio je danas za Dnevnik da je decentralizacija Poreske uprave logična posledica zahteva za izvornim prihodima Vojvodine. 
Izjave | Sreda, 24. 07. 2013. | Komentara: 0

Jakovljev: Dinkić namerno odložio sastanak

NOVI SAD - Potpredsednik vojvođanske skupštine i predsednik Političkog saveta Lige socijaldemokrata Vojvodine Dušan Jakovljev izjavio je juče za Radio Novi Sad da ga ne iznenađuje odlaganje sastanka radne grupe za izradu zakona o finansiranju nadležnosti AP Vojvodine. Podsetio je da se to nije dogodilo prvi put.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook