U prvom okršaju Vojvođanski front u Novom Bečeju zaustavio naprednjačku mašineriju i osvojio 20%

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 24. 06. 2019. | Komentara: 0

U prvom okršaju Vojvođanski front u Novom Bečeju zaustavio naprednjačku mašineriju i osvojio 20%

Novi Bečej, 24. jun 2019 - Vojvođanski front uspešno je položio prvi politički ispit. U prvom okršaju na izborima za članove Saveta mesne zajednice Novi Bečej zaustavio je naprednjačku masineriju i osvojio 20% glasova, što je u trenutni političkim okolnostima veliki rezultat za poštovanje.

LSV

Vojvođanski front je pokazao da stiže novo vreme u političkoj istoriji VojvodineI pored svih neregularnosti koje su pratile izbornu trku pokazali smo da možemo da se borimo sa galsačkom mašinerijom Srpske naprdne stranke. 

Uz veliki napor i mučno, grčevito  prisiljavanje ljudi da izađu i glasaju za njih, naprednjaci su ipak osvojili mnogo manji broj glasova nego na lokalnim izborima 2016. Kao što se već  od sinoć u Novom Bečeju priča, ovi izbori nagoveštavaju početak njihovog pada sa političkog trona sa kog su suvereno vladali poslednjih nekoliko godina.

Dokazali smo da autoritarni jednopartijski sistem nema podršku. Nastavljamo i dalje borbu za pristojno društvo u pristojnoj Vojvodini i svim njenim gradovima i selima. Nastavljamo i dalje da okupljamo sve koji žele da zaustave propadanje našeg mesta, naše pokrajine i naše zemlje.

Hvala još jednom svima na podršci. Svi zajedno u Vojvođanskom frontu protiv centralizacije, nipodaštavanja Vojvodine i njenih građana, protiv zapostavljanja svega sem interesa Beograda i njegove vladajuće oligarhije. Ovo je početak. Ujedinjini možemo mnogo!

Saša Šućurović
Predsednik Izvršnog odbora
Lige socijaldemokrata Vojvodine




Iz medija | Ponedeljak, 18. 03. 2024. | Komentara: 0

Čisti izborni uslovi su odlika normalne, pristojne, demokratske zemlje

Čisti izborni uslovi, po mom mišljenju, nisu ni mesto ni predmet cenjkanja, jer se tu ne govori o političkom programu ili ideji da li Srbija treba da ide malo više levo ili desno i da li porez treba da bude manji ili veći. 
Odbori LSV | Utorak, 12. 03. 2024. | Komentara: 0

Odbornici LSV - VOJVOĐANI pokrenuli inicijativu za osnivanje Banatskog univerziteta

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zalažu se za osnivanje Banatskog univerziteta, za šta su i pokrenuli inicijativu na 36. sednici Skupštine grada Zrenjanina.
Odbori LSV | Ponedeljak, 11. 03. 2024. | Komentara: 0

Pružiti zaštitu Ani Lalić i otkriti osobe koje su joj uputile pretnje smrću

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI zahteva od svih nadležnih državnih organa da pruže zaštitu Ani Lalić, predsednici Nezavisnog društva novinara Vojvodine, kojoj su, zbog javno iskazanog stava o gradnji crkve na novosadskom naselju Liman, upućene jezive pretnje da će biti zaklana u centru Novog Sada.




ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook