Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Nedelja, 21. 06. 2020. | Komentara: 0

Upad u prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima

Novi Sad, 21. jun 2020 - U prostorije Vojvođanskog fronta u Sremskim Karlovcima jutros oko 8 časova upala je grupa nepoznatih huligana, prevrnula stolove i pobacala stvari aktivistima koji su se u tom momentu nalazili unutra.

LSV

O incidentu je obaveštena policija koja je odmah izašla na lice mesta.

Huligani nisu skrivali lice pa je jasno da nisu iz Sremskih Karlovaca.

Došli su sa nekoliko vozila zatamnjenih stakala somborskih tablica, urlali su „bežite odavde“ a sto, računare, telefone bacali na aktiviste Vojvođanskog fronta.

Zahtevamo da se hitno iskoriste svi mogući resursi i snimci bezbednosnih kamera, da se utvrdi indentitet i procesuiraju počinioci.

Istovremeno, u Kisaču ispred Osnovne škole „Ljudevit Stur“ i biračkog mesta broj 97, na haubi vozila nepoznata lica su brojala novac i plaćali glasanje. Radno telo Republičke izborne komisije se oglasilo nenadležnim i sugerisalo je predsedniku biračkog odbora da zove policiju. Nakon toga su se kupci glasova udaljili.

Vojvođanski front - ujedinjeni za demokratsku Srbiju




Saopštenja | Ponedeljak, 22. 04. 2024. | Komentara: 0

LSV - VOJVOĐANI Novi Sad sve bliže odluci o izlasku na izbore

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Novi Sad u naredna dva dana doneće konačnu odluku o tome da li će izaći na predstojeće lokalne izbore. 
Odbori LSV | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kolar: Za izbore se spremamo, raspoloženi smo za udruživanje opozicije, ali i samostalni izlazak

Odbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI u Skupštini grada Novog Sada Robert Kolar izjavio je da novosadski odbor stranke još nije doneo odluku o izlasku na lokalne izbore najavljene za 2. jun. On je u izjavi za „Politiku“ istakao da se novosadski ligaši za izbore spremaju i da su formirali u Novom Sadu izborni štab.
Saopštenja | Subota, 20. 04. 2024. | Komentara: 0

Kostreš: Borićemo se zajedno protiv izolacionističke politike vlasti

Dugo pripremana i u javnosti promovisana promena strateške orijentacije Srbije konačno je obznanjena i to neformalno od strane ultradesnog krila vladajuće stranke. Poslanik SNS Vladimir Đukanović je izgovorio stav za koji je režim dugo pripremao javnost, a to je konačno odustajanje Srbije od procesa pridruživanja Evropskoj uniji



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook