Vesti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 26. 10. 2011. | Komentara: 1

Vojvodina je naša kuća

SUBOTICA - Šta znači ako se kaže da se nije moglo biti okupator na ovim prostorima, a pripadali ste nekoj vojsci koja je bila okupatorska? To znači onda da Vojvodina nije bila okupirana 1941. nego oslobođena. A šta to onda znači?
Pre slanja komentara molimo vas da pročitate sledeća pravila:

Komentari koji sadrže psovke, uvredljive, vulgarne, preteće, rasističke ili šovinističke poruke neće biti objavljeni. Molimo posetioce portala LSV.rs da se prilikom pisanja komentara pridržavaju pravopisnih pravila.
Strogo je zabranjeno lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni, jer se u internet komunikaciji pisanje velikim slovima smatra vikanjem. Redakcija LSV.rs ima pravo da ne odobri komentare koji su uvredljivi, koji pozivaju na rasnu i etničku mržnju i ne doprinose normalnoj komunikaciji između čitalaca ovog portala.
Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove LSV.
Administratorima portala LSV.rs se možete obratiti ovde: [email protected]

OSTAVITE KOMENTAR

Komentar:

Ime:
AntiBot:
Sreda, 09. 11. 2011.
Ivan Damjanović

Ovim citiram gospodina Dejana Jakšića i delim potpuno mišljenje sa njim:

\"Biti okupatoru Vojvodini je relativna stvar.Ako uzmemo da je skupština koja je donela odluku o pripajanjiu Vojvodine kraljevini Srbiji nelegalna,a bila je nelegalna, to je manje više poznato jel je nacionalni sastav te skupštine bio obrnuto proporcionalan nacionalnoj strukturi stanovništva tadašnje Vojvodine,može se izvesti zaključak da je i danas vojvodina pod okupacijom.\"

ODGOVORITE NA KOMENTAR

Odgovor:

Ime:
AntiBot pitanje: dva + tri =   ?

ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook