100 dana novosadske vlasti - nestručnost i izostanak investicija

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 24. 12. 2012. | Komentara: 0

100 dana novosadske vlasti - nestručnost i izostanak investicija

NOVI SAD – Komentarišući prvih 100 dana novosadske vlasti, bivša predsednica Skupštine grada Novog Sada Aleksandra Jerkov rekla je za Dnevnik da su sve pare iz budžeta otišle na subvencije JKP i plate radnika u njima.

aleksandra Jerkov

Ona ocenjuje da od investicija nema ništa, a i one koje su pre započete se ne nastavljaju, dok je grad katastrofalno funkcionisao tokom snežnih padavina.

– Dovođenje nestručnih ljudi po stranačkoj pripadnosti na čelne pozicije i fama oko ćirilične table na Kulturnom centru te propuštanje šansi da se kandiduje za prestonicu kulture, nešto je po čemu ću pamtiti prvih sto dana – rekla je Jerkova za Dnevnik.

(BILSV, 24. 12.2012.)



Saopštenja | Sreda, 07. 08. 2024. | Komentara: 0

Ministarka Zavetnica nedostojna i nesposobna

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOÐANI zahteva ostavku ministarke za brigu o porodici i demografiju Milice Ðurđević Stamenkovski zbog lažnog predstavljanja formalnog obrazovanja.
Saopštenja | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Obeležena 308. godišnjica Petrovaradinske bitke

Predsednica Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI i odbornica u Skupštini grada Novog Sada Maja Mrnuštik prisustvovala je danas obeležavanju 308. godišnjice Petrovaradinske bitke, u kojoj je saveznička vojska, pod vođstvom princa Eugena Savojskog, porazila Osmanlije i sprečila njihovo napredovanje u Evropu.
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2024. | Komentara: 0

Realizacija budžeta nedomaćinska, nije rešeno pitanje pijaće vode, niti ostali problemi koji muče Zrenjanince

Odbornici Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI na današnjoj sednici Skupštine grada kritikovali su realizaciju budžeta za prethodnu godinu, jer je procenat izvršenja pokazatelj da aktuelna gradska vlast naš grad ne vodi domaćinski. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook