Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 18. 10. 2011. | Komentara: 0

Akcija LSV Ruma: skuvali 450 obroka i podelili 1000 kiflica

RUMA - Opštinski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Ruma juče je, povodom 16. i 17. oktobra, Svetskog dana hrane i Međunarodnog dana borbe protiv gladi, organizovao akciju kuvanja i podele hrane korisnicima narodne kuhinje Crvenog krsta u Rumi.

LSV Ruma

Kao jednu od akcija pod nazivom "Široko srce kao ravnica", članovi OO LSV Ruma spremali su kuvani obrok za korisnike narodne kuhinje u Rumi. Skuvano je 450 obroka za isto toliko korisnika, podeljeno preko 1000 kiflica, što slatkih, što slanih, koje su pripremile domaćice iz Rume. OO LSV Ruma ovom akcijom je hteo da ukaže na sve veći broj siromašnih sugrađana, kojima se svakodnevno, na dodatnu egzistencijalnu muku, nameću i nova poskupljenja i nove takse opštinskih vlasti.

(BILSV, 17. 10. 2011.)




Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jerkov: LSV insistira na otvaranju kancelarije Vojvodine u Briselu još od usvajanja Statuta

NOVI SAD - Poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini Srbije Aleksandra Jerkov izjavila je za današnju Pravdu da je LSV na otvaranju kancelarije u Briselu insistirala od usvajanja Statauta AP Vojvodine.
Izjave | Subota, 26. 03. 2011. | Komentara: 0

Jovanović: Mandati pripadaju odbornicima

NOVI SAD - Sednica Skupštine grada Novog Sada, koja je trebalo da bude održana juče, odložena je za naredni petak, pošto, ni posle jednosatne pauze, vladajuća većina nije uspela da obezbedi kvorum jer je 11 odbornika Ujedinjenih regiona Srbije odlučilo da ne učestvuje u radu sednice, piše današnji Dnevnik.
Iz medija | Petak, 25. 03. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: U petak sastanak Čanka i Cvetkovića

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak sastaće se u petak s premnjerom Srbije. Mirkom Cvetkovićem od koga će zatražiti pokretanje procesa donošenja zakona o imovini i prihodima Vojvodine, potvrdio je Dnevniku zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš. On je kazao da do ovog sastanka dolazi nakon incijative Lige, koja je pre dva meseca najavila pritisak na republičke organe vlasti za donošenje ovih zakona.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook