Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Subota, 28. 09. 2019. | Komentara: 0

Aktivisti LSV prekrečili grafit mržnje na Limanu

Novi Sad, 28. septembar 2019 - Predstavnici Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad okrečili su juče grafit na zgradi vrtića „Različak“ u Ulici Narodnog fronta broj 45.

Ovoga puta grafitom je poruka mržnje bila upućena ka građanima islamske veroispovesti i veličanju osuđenog ratnog zločinca Ratka Mladića i to, da sve bude još gnusnije, na mestu gde se igraju, uče i vaspitavaju naši najmlađi sugrađani.

LSV

Aktivisti LSV Novi Sad, među kojima su bili i potpredsednik Gradskog odbora i predsednik Izvršnog odbora Gradskog odbora LSV Novi Sad, Robert Vizi i Mirko Grujičić, pokazali su današnjim primerom da Liga nije i neće dopustiti širenje mržnje i netrpeljivosti.

Kao što smo to činili i mračnih devedesetih i svih godina do danas, i dalje ćemo biti tu da čuvamo svoje komšije i međunacionalni sklad, na koji su građani i građanke Vojvodine ponosni.

Još jednom, pozivamo nadležne organe da preduzmu sve što je u njihovoj moći da pisci ovakvih poruka i svi oni koji ih u tome podržavaju, budu identifikovani i sankcionisani.

Gradski odbor
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Novi Sad  



Odbori LSV | Nedelja, 24. 06. 2012. | Komentara: 0

Zrenjaninski LSVO podržao kampanju Crno na belo

ZRENJANIN - Mlade ligašice i ligaši juče su u Zrenjaninu u centru grada podržali kampanju „Crno na belo“ organizovanu u okviru projekta „Dostojanstven rad za svakog“ koji sprovodi šest organizacija civilnog društva, a finansijski podržava USAID preko Instituta za održive zajednice.
Događaji | Subota, 23. 06. 2012. | Komentara: 0

Stalno ukazivati na značaj antifašističke borbe

ZRENJANIN - Na današnji dan 1941. godine na imanju Žarka Turinskog, na periferiji tadašnjeg Petrovgrada, a današnjeg Zrenjanina, formiran je Štab narodno-oslobodilačkih partizanskih odreda (NOP) Vojvodine, koji je kasnije preimenovan u Glavni štab NOP odreda Vojvodine. U sastav Štaba ušli su komandant Danilo Grujić, politički komesar Toza Marković i član Žarko Turinski.
Omladina LSV | Subota, 23. 06. 2012. | Komentara: 1

Studijsko putovanje delegacije LSVO u Brisel

NOVI SAD - Potpredsednici Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Ana Kandić i Marko Stanimirović prisustovali su tokom prošle nedelje trećem po redu seminaru projekta „Copenhagen Revisited“ koji je održan u Briselu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook