Autan patrola u Kikindi

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Omladina LSV | Utorak, 17. 06. 2014. | Komentara: 0

Autan patrola u Kikindi

KIKINDA - Gradska organizacija Omladine LSV Kikinda je na glavnom gradskom trgu organizovala akciju pod nazivom „Autan patrola“. Cilj akcije je bio da se građanima direktno pruži zaštita od komaraca na jedno veče, kao i da se skrene pažnja na to da bi “patrole” trebale da budu u službi građana.

LSV

– Već skoro mesec dana kikindsku opštinu opseda ogroman broj komaraca. Dok bespomoćni čekamo reakciju nadležnih, počinjemo da gubimo nadu da će se preduzeti propisane mere u cilju smanjenja broja komaraca. Mi u Omladini LSV Kikinda odlučili smo da stanovnicima naše opštine pomognemo u zaštiti od ove napasti - rekao je Andrej Bačić, predsednik kikindskog podmlatka LSV. Pozvao je sve sugrađane da iskoriste usluge “ Autan patrole”, kako bi im omogućili ono što zaslužuju, a to je prijatno veče, bez ujeda komaraca “.

(BILSV, 17. 06. 2014)



Odbori LSV | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Prikupljeno više od 25.000 potpisa za ukidanje godišnje registracije traktora

SUBOTICA/BAČKA TOPOLA - Tokom akcije koju je Liga socijaldemokrata Vojvodine pokrenula u više od dve stotine mesta u pokrajini, prikupljeno je više od 25.000 potpisa za inicijativu da se ukine zakonska obaveza godišnje registracije poljoprivrednih mašina, saopštili su na današnjoj konferenciji za novinare potpredsednik gradske organizacije LSV Subotica Tibor Murenji i predsednik mesne organizacije LSV u mesnoj zajednici Novo Selo Stevan Tonković.
Izjave | Četvrtak, 26. 05. 2011. | Komentara: 0

Sada se možemo okrenuti evropskim integracijama

BEOGRAD - Hapšenje Ratka Mladića znači raskid sa prošlošću i mogućnost da se Srbija najzad okrene budućnosti, ocenio je danas lider LSV Nenad Čanak u uključenju u vesti TV Prva. Kako je naveo, sada bi na površinu, naročito kroz saradničku mrežu koja je štitila Ratka Mladića sve ove godine, trebalo da isplivaju vrlo indikativni detalji o tome ko je sve bio umešan u njegovo skrivanje.
Odbori LSV | Sreda, 25. 05. 2011. | Komentara: 0

Za Evropski dan parkova - nove sadnice u OŠ

ZRENJANIN - Povodom 24. maja, Evropskog dana parkova, predsednik Skupštine grada Aleksandar Marton danas je, sa đacima OŠ "Petar Petrović Njegoš", učestvovao u akciji sadnje desetak novih sadnica tuje u parku škole.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook