Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Saopštenja | Sreda, 05. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Srbija u kojoj živimo posledica izostanka lustracije i zabrane SPS, SRS, JUL i SSJ

Liga socijaldemokrata Vojvodine smatra da su 22 godine od petooktobarskih promena prilika da se ukaže na pogubnost posledica izostanka lustracije i kažnjavanja svih odgovornih za propadanje i uništavanje države u toku vladavine Miloševićevog režima.
Saopštenja | Ponedeljak, 03. 10. 2022. | Komentara: 0

Delegacija LSV predala Vladi Srbije i ambasadi Mađarske zahtev za uklanjanje Hortijeve biste iz mađarskog parlamenta

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa predsednikom Izvršnog odbora LSV Sašom Šućurovićem, predala je danas zahtev ambasadoru Mađarske u Beogradu dr Atili Pinteru, kojim traži uklanjanje biste ratnom zločincu Miklošu Hortiju, koja je nedavno otkrivena u zgradi mađarskog Parlamenta.
Izjave | Nedelja, 02. 10. 2022. | Komentara: 0

Hapšenje Bajatovićevih saradnika je verovatni početak obračuna sa proruskim kadrovima

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton u izjavi za list Nova ističe da je hapšenje Petka Bobara, jednog od najbližih saradnika Dušana Bajatovića i finansijera Socijalističke partije Srbije osumnjičenog za zloupotrebu poslovanja sa Srbijagasom, početak sukoba na relaciji SNS-SPS uoči formiranja Vlade Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook