Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Izjave | Ponedeljak, 06. 09. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Neki bi da Crnom Gorom upravljaju iz Beograda

Ne znam kako će dalje ići odnosi Srbije i Crne Gore, ali meni to ne deluje kao bilo kakva najava dobrih odnosa. Oni će biti sve komplikovaniji jer se sve spustilo na nivo građanina. Da li mislite da će neko zaboraviti bacanje suzavca, šok-bombi i pucanje gumenim mecima na narod, kaže za Danas Nenad Čanak, lider Lige socijaldemokrata Vojvodine. 
Izjave | Nedelja, 05. 09. 2021. | Komentara: 0

Društveni dijalog je početak svega

Nacionalne manjine u Srbiji suočavaju se za različitim problemima, ali zakonska regulativa garantuje manjinama kulturnu autonomiju i ostvarivanje prava iz oblasti kulture, informisanja na manjinskom jeziku, obrazovanja i službene upotrebe jezika i pisima, na osnovu tačnog broja popisanih građana države projektuje i izdvaja sredstava za finansiranje različitih obaveza, ističe Olena Papuga
Izjave | Nedelja, 05. 09. 2021. | Komentara: 0

Čanak: Bez ozbiljnog nasilja neće biti moguće ustoličenje

Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je na Cetinju „da je jasno da bez ozbiljnog nasilja' neće biti moguće organizovati ustoličenje mitropolita crnogorsko-primorskog Joanikija, koje je previđeno za danas u tom gradu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook