Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Izjave | Utorak, 13. 04. 2021. | Komentara: 0

Kostreš: Evropski put je jedino rešenje za Srbiju i zemlje regiona

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je evropski put jedino pravo rešenje za Srbiju i zemlje regiona, te da ideja Saše Jankovića da je put ka boljoj budućnosti regiona u udruživanju u Balkansku konfederaciju neće dati željeni rezultat.
Odbori LSV | Utorak, 13. 04. 2021. | Komentara: 0

Sve stranke da zajednički podrže izgradnju Kovid bolnice

Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine Novi Sad poziva sve političke stranke na području grada da podrže izgradnju Kovid bolnice koja je osnov dugo očekivane i više nego potrebne nove bolnice u gradu.
Izjave | Nedelja, 11. 04. 2021. | Komentara: 0

Srbija propada zato što je centralizovana

Planiram da se kandidujem na izborima. Videćemo na kom nivou i za šta, ali svakako nećemo ostati van izbornog procesa. Meni je bojkot presmešan, rekao je predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak. On je gostujući u emisiji „Usijanje“ na teelviziji Kurir rekao da ga „bojkotaška opozicija“ napada jer 30 godina ima jasnu politiku.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook