Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Saopštenja | Sreda, 13. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Bogata Vojvodina - jaka Srbija

Bojan Kostreš, jedan od lidera Ujedinjene demokratske Srbije, smatra da nema ekonomskog razvoja i demokratizacije bez suštinski izmenjene unutrašnje organizacije naše zemlje. 
Odbori LSV | Sreda, 13. 05. 2020. | Komentara: 0

Vreme je za Zrenjanin

Vojvođanski front i Liga socijaldemokrata Vojvodine izlaze na izbore 21. juna 2020. godine da bi pobedili ovo bezumlje koje Zrenjaninom vlada već godinama. Vreme je da građani Zrenjanina prestanu da trpe zbog nesposobne, neodgovorne i bahate vlasti.
Saopštenja | Utorak, 12. 05. 2020. | Komentara: 0

Ujedinjena demokratska Srbija predlaže ukidanje RTS

Ujedinjena demokratska Srbija predlaže i zalagaće se da se ukine RTS zato što, ni posle 20 godina, nije uspeo da se transformiše u ozbiljan javni servis niti ispunjava ijednu od svojih zakonskih funkcija i programskih kvaliteta koje bi morao da pokazuje. RTS je politički pristrasan, programski siromašan i neubedljiv, organizaciono preskup i neefikasan i svojim radom nanosi štetu svim građanima Srbije.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook