Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Saopštenja | Utorak, 05. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS uputila apel Evropskoj uniji pred Samit EU - Zapadni Balkan

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez izrazito proevropskih i demokratskih stranaka i organizacija - Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvođenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, uputila je danas, pred sutrašnji Samit EU - Zapadni Balkan, apel institucijama EU tražeći da Srbija i zemlje regiona ostanu u fokusu i dobiju podršku za punopravno članstvo u bliskoj budućnosti.
Odbori LSV | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

Zrenjaninske kocke - specijalitet naprednjačke vlasti

I Zrenjanin, kao Beograd, ima trg sa pogrešno postavljenim kockama, doduše nema Vesića, ali ima Čedomira Janjića za nemarnog gradonačelnika. 
Saopštenja | Ponedeljak, 04. 05. 2020. | Komentara: 0

UDS: Deca ne smeju biti žrtve političke borbe

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvodjanskog fronta predvođenog LSV, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma oštro protestvuje zbog uznemiravanja dece Dragana Đilasa, jednog od lidera Saveza za Srbiju, i ovim putem apeluje na političke rivale da političku borbu vrate na teren koji ne postavlja mete na decu i porodice 
onih koji se aktivno bave politikom.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook