Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Odbori LSV | Utorak, 14. 04. 2020. | Komentara: 0

Predsednik da kaže da li ima obolelih od korone u opštini Novi Bečej i koliko ekipa hitne pomoći radi

Koliko stanovnika opštine Novi Bečej je zaraženo virusom COVID-19? Ako ima zaraženih, da li su oni zaraženi u našoj opštini ili prilikom boravka u bolnicama u koje su odvezeni na druge medicinske intervencije? 
Saopštenja | Utorak, 14. 04. 2020. | Komentara: 0

Ministar Đorđević da položi račune javnosti za dešavanja u Nišu

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta na čelu sa Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma, poziva nadležne državne organe da u što hitnijem roku istraže sve detalje "prodora" Korona virusa u Gerantološki centar u Nišu.
Saopštenja | Ponedeljak, 13. 04. 2020. | Komentara: 0

UDS: BEZ OKUPLJANJA U VERSKIM OBJEKTIMA ZA USKRS

Ujedinjena demokratska Srbija, politički savez Srbije 21, Vojvođanskog fronta predvodjenog Ligom socijaldemokrata Vojvodine, Stranke moderne Srbije i Građanskog demokratskog foruma poziva državne organe da zaštite zdravlje i živote građana Srbije i ne dozvole okupljanja u verskim objektima povodom predstojećih praznika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook