Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Izjave | Nedelja, 22. 03. 2020. | Komentara: 0

Čanak: Kako Dodik sme da dođe u Srbiju a da pre toga ne ide u karantin?

Predsednik Lige sociajldemokrata Vojvodine Nenad Čanak oštro je kritikovao najavu srpskog člana Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika da će u nedelju, 22. marta posetiti Beograd i upitao kako je to moguće, s obzirom na mere koje su na snazi u Srbiji.
Izjave | Subota, 21. 03. 2020. | Komentara: 0

Kostreš: Vreme je da pokažemo solidarnost

Generalni sekretar Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš izjavio je da je sada vreme da pokažemo solidarnost i da zajedno treba da se borimo protiv pandemije koronavirusa. 
Saopštenja | Petak, 20. 03. 2020. | Komentara: 0

Saopštenje Ujedinjene demokratske Srbije

UJEDINJENA DEMOKRATSKA SRBIJA moli celokupnu javnost da, naročito u predstojećim danima, koji će biti izuzetni teški, pokažemo istovremeno i odgovornost prema sebi, svojim sugrađanima i celoj zemlji, ali i da opravdani strah i zabrinutost nikako ne prerastu u netrpeljivost ili bilo koji oblik agresivnosti prema brojnim državljanima Srbije koji su, silom prilika, ipak bili primorani da dođu u Srbiju iz inostranstva u prethodnim danima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook