Bahaćenje novosadske vlasti

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Utorak, 22. 10. 2013. | Komentara: 0

Bahaćenje novosadske vlasti

NOVI SAD – Gradska uprava Novog Sada raspisala je tender za nabavku novih mobilnih telefona, a vrednost tendera je ograničena na 833.333 dinara, piše danas Blic dodajući da je planirana kupovina 17 aparata, među kojima i telefona čija vrednost na tržištu prelazi 60.000 dinara.

LSVOdbornik Lige socijaldemokrata Vojvodine u gradskoj skupštini Nebojša Mudrinski rekao je za Blic da nije sporna nabavka mobilnih telefona kao sredstva za rad, ali je sporna kupovina onih skupih, dok Novosađani rade za 30.000 dinara mesečno.
– Zgrožen sam takvim bahaćenjem. Stalno se podižu cne usluga javih preduzeća, ispisuju deca iz vrtića, naplaćuju odžačarinu, a s druge strane troše toliki novac na luksuzne telefone. Kao da su sastavljali spisak novogodišnjih želja, ali su zaboravili da grad nije deda Mraz – rekao je Mudrinski.

(BILSV, 22. 10. 2013)



Odbori LSV | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Novoselci da odbrane OŠ Šamu Mihalj od bahatosti vodećih ljudi bečejskog SVM-a!

Tokom prošle godine lokalna samouprava je predložila da izradi novu mrežu škola opštine Bečej, predlog radne grupe je prvobitno bio da se OŠ „Petefi Šandor“ zatvori zbog nedovoljnog broja dece, a da podsetimo, u trenutku kada se ovo dešavalo škola je imala oko 200 učenika, dok su ostale škole imale duplo više, a neke i tri puta više. 
Izjave | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Marton: Vojvodina nekada kao Slovenija, danas kao Somalija

Portparol Lige socijaldemokrata Vojvodine Aleksandar Marton izjavio je danas da je Vojvodina u bivšoj Jugoslaviji bila po standardu blizu Slovenije, a od ukidanja autonomije do danas je postala „kao Somalija“.

Događaji | Nedelja, 01. 03. 2020. | Komentara: 0

Papuga: Malo više poštovanja za ratne veterane i zakon koji im to garantuje

Narodna poslanica Lige socijaldemokrata Vojvodine Olena Papuga rekla je da će poslanici LSV glasati protiv predloženog Zakona o pravima boraca i vojnih invalida. Kako je rekla, iako se poslanici Lige ne slažu sa svim zahtevima boraca i vojnih invalida, država mora da vodi računa o ljudima koji su se žrtvovali za nju i ne sme njihove porodice ostaviti na ulici kao nevidljive građane ove zemlje.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook