Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 13. 05. 2015. | Komentara: 0

Bogaroški pitao ministarku zašto ne odgovara na njegove pozive

NOVI SAD - Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški upitao je danas ministarku poljoprivrede Snežanu Bogosavljević zbog čega mu ne odgovara na pozive za sastanke.

LSV

Na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu, Bogaroški je pred novinarima naveo da je ministarki u proteklih nekoliko meseci uputio desetak poziva za sastanke i napomenuo da se pokrajinski Sekretarijat za poljoprivredu o radu resornog ministarstva i zakonskim predlozima i rešenjima informiše samo iz medija.

Ministarka na Sajmu nije konkretno odgovorila na kritike Bogaroškog, koji je za agenciju Beta rekao da će ministarki i sutra uputiti nov poziv za sastanak.

- Nemam šta da komentarišem, jer sam sve što sam imao rekao ministarki. Ono što se danas dogodilo je nov pokušaj da se uspostavi komunikacija sekretarijata i ministarstva, koje do sada nije bilo - rekao je pokrajinski sekretar za poljoprivredu.

(BILSV, 13.05.2015)



Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Ligaši ubedljivo pobedili u Tomaševcu

ZRENJANIN - Kandidati Lige socijaldemokrata Vojvodine postigli su zapažene rezultate na izborima za savete 11 mesnih zajednica na teritoriji grada Zrenjanina, istakao je danas Vladimir Milošev, član Izvršnog odbora GrO LSV i šef Izbornog štaba.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Konferencija za štampu Gradske organizacije u Subotici

SUBOTICA - Predsednik Gradskog odbora LSV u Subotici Veljko Vojnić istakao je danas da loši demografski pokazatelji zahtevaju preduzimanje koraka kako bi se negativni trendovi zaustavili, te da se zbog toga Liga zalaže da se trudnicama obezbedi naknada u visini pune plate.
Odbori LSV | Utorak, 29. 03. 2011. | Komentara: 0

Performans za subotičko pozorište

SUBOTICA - Povodom Svetskog dana pozorišta, 27. marta, Gradska organizacija Lige socijaldemokrata Vojvodine u Subotici organizovala je juče performans ispred zgrade Narodnog pozorišta u izgradnji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook