Bogaroški: Još čekamo Pastorove odgovore

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 27. 11. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Još čekamo Pastorove odgovore

NOVI SAD – Komentarišući današnji sastanak predsednika Pokrajinske vlade Bojana Pajtića i predsednika Skupštine AP Vojvodine Ištvana Pastora, potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški istakao je u izjavi za RTV da Liga na taj sastanak nije bila pozvana.

LSV

Dodao je da Liga odgovore na svoja pitanja upućena Ištvanu Pastoru očekuje i danas
– To su pitanja na kojima insistiramo, na NIS-u evo već sedam-osam godina unazad, a na pitanju Ustava, od momenta donošenja Ustava. Tako da su to neke  stvari sa kojima nema kompromisa, što se nas tiče. I nismo spremni da tu, u ideološkom smislu, odstupimo ni jedan milimetar. Ostale stranke treba da objasne svojim biračima zašto im je stav nekada ovakav, a nekada onakav. To nije naš problem К ukazapo je Bogaroški.

(BILSV, 27. 11. 2014)
 



Izjave | Nedelja, 10. 04. 2011. | Komentara: 0

Jovanović primio borce Prve i Druge vojvođanske udarne brigade

NOVI SAD - Predsednik Skupštine grada Aleksandar Jovanović primio je danas u gradskom parlamentu delegaciju Sekcija boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade. Jovanović je osmoro boraca Prve i Druge vojvođanske udarne brigade, povodom obeležavanja 68-godišnjice formiranja Prve vojvođanske udarne brigade. Ona je formirana na današnji dan - 11. aprila 1943. godine, a nekoliko dana posle nje, 20. aprila, i Druga vojvođanska udarna brigada.
Izjave | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Sedlarević: Srbija ne prepoznaje manjine kao potencijal

NOVI SAD - Potpredsednica Skupštine AP Vojvodine Maja Sedlarević ocenila je danas da Srbija još ne prepoznaje manjine kao potencijal društva.
Odbori LSV | Subota, 09. 04. 2011. | Komentara: 0

Zastava AP Vojvodine na Skupštini opštine Vrbas

NOVI SAD - Zastava AP Vojvodine zavijorila se i na zgradi Skupštine opštine Vrbas. To je 12 opština koja je istakla zastavu od početka akcije članova i aktivista Lige socijaldemokrata Vojvodine koji su, krajem februara, u opštinama gde zastave nije bilo, organizovali predaju zastava predstavnicima lokalne samouprave i zatražili da one budu istaknute u skladu sa Ustavom, zakonima i odlukom Skupštine AP Vojvodine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook