Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Saopštenja | Utorak, 01. 11. 2022. | Komentara: 0

LSV: Obnoviti železničke linije za putnički saobraćaj između Beograda, Pančeva i Zrenjanina

Liga socijaldemokrata Vojvodine traži od nadležnih vlasti da učine sve da se ponovo uvedu železničke linije koje povezuju Beograd sa Pančevom i Zrenjaninom.
Saopštenja | Nedelja, 30. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Da li je kabinet Ane Brnabić zatražio uklanjanje biste Mikloša Hortija?

Liga socijaldemokrata Vojvodine pita predsednicu Vlade Srbije Anu Brnabić da li je njen kabinet preduzeo bilo kakve korake u cilju uklanjanja biste ratnog zločinca Mikloša Hortija, koja je krajem avgusta postavljena u zgradi mađarskog parlamenta u Budimpešti
Saopštenja | Petak, 28. 10. 2022. | Komentara: 0

LSV: Utvrditi ko je kriv sa skandal za vakcinama i strogo kazniti odgovorne

Liga socijaldemokrata Vojvodine zahteva od novimenovane ministarke zdravlja u Vladi Republike Srbije Danice Grujičić da što pre iznese sve detalje vezane za skandal prilikom kojeg je u Ginekološko-akušerskoj klinici „Narodni front“ u Beogradu, 600 beba umesto BCG vakcine, primilo fiziološki rastvor.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook