Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Odbori LSV | Utorak, 06. 08. 2013. | Komentara: 0

Zrenjaninskoj bolnici treba Odeljenje za zračnu terapiju

ZRENJANIN - Liga socijaldemokrata Vojvodine već godinama ističe značaj i potrebu organizovanja besplatnih preventivnih ginekoloških i mamografskih pregleda, radi rane dijagnostike malignih oboljenja. Uprkos obećanjima ministarke zdravlja i Republičkog fonda za zdravstveno osiguranje da će 2013. biti godina prevencije koju će isfinansirati RFZO, do toga se još uvek nije došlo u praksi i ništa od obećanog nije realizovano - izjavila je na današnjoj redovnoj konferenciji za novinare GrO LSV Zrenjanin, Ildiko Bođo, odbornica LSV u Skupštini grada Zrenjanina. 
Odbori LSV | Ponedeljak, 05. 08. 2013. | Komentara: 0

Hitno pronaći odgovorne za razbijanje stakla na prostorijama OO LSV Inđija

INĐIJA - Nepoznata osoba, ili više njih, razbila je juče u ranim jutarnjim satima staklo na prostorijama opštinskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Inđiji.
Odbori LSV | Petak, 02. 08. 2013. | Komentara: 0

Hitno da se saopšti da li Zrenjanin dobija novog gradonačelnika

ZRENJANIN - Odbornička grupa Lige socijaldemokrata Vojvodine u Skupštini grada Zrenjanina zahteva od gradonačelnika Zrenjanina i predsednika Skupštine da hitno saopšte da li će grad dobiti trećeg po redu gradonačelnika i na taj način stave tačku na spekulacije. 



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook