Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Forum žena LSV | Utorak, 28. 05. 2013. | Komentara: 0

Žabaljski Forum žena podržao Jerinkić, Kandić i Ristić

ŽABALJ – Članice Foruma žena OO LSV Žabalj podržale su Đurđinu Jerinkić u kandidaturi za predsednicu Foruma žena LSV. Na Skupštini održanoj za vikend, žabaljske ligašice su podržale i kandidature Ane Kandić i Sandre Ristić za potpredsednice Foruma žena.
Omladina LSV | Nedelja, 26. 05. 2013. | Komentara: 0

Zašto Kusturica ne otvori filmski festival u Sarajevu?

NOVI SAD, 26. maj - Omladina LSV poziva proslavljenog filmskog reditelja Emira Kusturicu da umesto pozorišnog festivala u Novom Sadu proba da otvori filmski, recimo u svom rodnom Sarajevu.
Odbori LSV | Subota, 25. 05. 2013. | Komentara: 0

Stranačko podmirivanje koštaće Zrenjanince 100 miliona dinara

ZRENJANIN - Vladajuća koalicija (SNS-SPS) u Skupštini grada Zrenjanina nije prihvatila predlog opozicije da se oformi anketni odbor, koji bi utvrdio koliko ima novozaposlenih u gradskim javnim preduzećima.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook