Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Izjave | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

Nikolić duguje odgovore na mnoga pitanja

BEOGRAD – Pet poslanika Lige socijaldemokrata Vojvodine nije danas prisustvovalo polaganju zakletve Tomislava Nikolića, u Narodnoj skupštini Republike Srbije jer, kako je istakla portparolka LSV Aleksandra Jerkov, Nikolić građanima Srbije duguje odgovore na mnoga pitanja.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

Obezbeđena sredstva za početak rekonstrukcije magistralnog vrelovoda

ZRENJANIN - Ministarstvo infrastrukture i energetike Republike Srbije doniralo je 150 miliona dinara bespovratnih sredstava JKP „Gradska toplana“ Zrenjanin za prvu fazu rekonstrukcije magistralnog vrelovoda, a nedavno je potpisan i nov ugovor o nastavku aranžmana sa nemačkim KfW fondom (Razvojna banka Nemačke) koji, pod povoljnim uslovima, kreditira revitalizaciju daljinskih sistema grejanja u 18 gradova Srbije – rekao je u intervjuu za List Zrenjanin Vladimir Tešić, direktor JKP „Gradska toplana”.
Odbori LSV | Četvrtak, 31. 05. 2012. | Komentara: 0

LSV prvi put u vlasti u Sremskim Karlovcima

SREMSKI KARLOVCI - Na konstitutivnoj sednici Skupštine opštine Sremski Karlovci verifikovani su mandati odbornicima i izabrani skupštinski organi čime je okončan proces konstituisanja vlasti u ovoj opštini.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook