Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Saopštenja | Subota, 26. 05. 2012. | Komentara: 0

Deseti napad na prostorije LSV u Pančevu

NOVI SAD, 26. maj –  Nepoznati počinioci razbili su noćas oko ponoći kamenicom prozor na prostorijama Gradskog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Pančevu, što je deseti napad na taj odbor u protekle tri godine.
Izjave | Petak, 25. 05. 2012. | Komentara: 0

Čanak: Srbija ponovo postala zemlja rizika

BEOGRAD – Na političkoj sceni Srbije na delu je svojevrsni politički svingeraj u kome se svako sa svakim dogovara kao da ne postoje ubeđenja i odgovornost, ocenio je lider Lige socijaldemorkata Vojvodine Nenad Čanak u intervjuu Tanjugu i poručio da se mora prekinuti sa "burazerskom politikom beogradske čaršije" koja je dovela do ukupne degradacije političkog sistema, vere u insitucije i nepoverenja građana u političke elite.
Odbori LSV | Petak, 25. 05. 2012. | Komentara: 0

Konstitutivna sednica zrenjaninskog parlamenta u junu

ZRENJANIN – Predsednik Skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton potvrdio je za “Dnevnik” da će danas sazvati konstitutivnu sednicu lokalnog parlamenta, na kojoj će biti verifikovani mandati novih odbornika.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook