Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Ponedeljak, 03. 10. 2011. | Komentara: 0

Bogaroški: Svako treba da se izjasni onako kako se oseća

NOVI SAD - Potpredsednik Izvršnog odbora Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški, izjavio je da pozivanje građanki i građana da se izjasne kao Vojvođanke, odnosno Vojvođani nije kampanja LSV, ali je dodao da svako ima pravo da se izjasni onako kako se oseća.

Branislav Bogaroški

- Neki pozivaju pripadnike mađarske nacionalne zajednice da se izjasne kao Mađari, hrvatske, crnogorske i tako dalje, a neko poziva ljude koji se osećaju kao Vojvođani da se izjasne kao Vojvođani. Ako se neko oseća Srbinom, treba da kaže da je Srbin, ako se neko oseća Vojvođaninom, treba da kaže da se oseća kao Vojvođanin, a ako se neko ne oseća, da izvinete, nikako, onda ne treba ništa da kaže. To je lična stvar svakog pojedinca - kazao je Bogaroški, a prenosi Radio 021.
(BILSV, 03.10.2011.)



Izjave | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Kostreš: Vraća nam se imovina VANU, RTV i Novosadskog sajma

NOVI SAD – Vlada Srbije će najverovatnije u narednih nekoliko dana, a najkasnije do izbora, doneti uredbu kojom će se regulisati vraćanje AP Vojvodini imovine kojom raspolažu Novosadski sajam, Vojvođanska akademija nauka i umetnosti i Radio-televizija Vojvodine, piše današnji Dnevnik.
Događaji | Utorak, 24. 04. 2012. | Komentara: 0

Odakle URS-u milioni evra za spotove?

SUBOTICA – Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je sinoć da ima saznanja da su Ujedinjeni regioni Srbije do sada za reklamne spotove u izbornoj kampanji platili 10 miliona evra.
Omladina LSV | Ponedeljak, 23. 04. 2012. | Komentara: 1

Vožnja biciklom za očuvanje planete Zemlje

ZRENJANIN - Gradski odbor Omladine Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovao je juče vožnju biciklima povodom „Dana planete Zemlje“. Omladinke i omladinci su, zajedno sa građankama i građanima, odvozali turu biciklima, pokazujući na taj način simbolično brigu o očuvanju životne sredine.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook