Briga za bezbedne kvartove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.

Aleksandar Marton

– Sugrađani se žale na maloletničku delikvenciju, na rad ugostiteljskih objekata dugo nakon radnog vremena. To je posao za kpoliciju, al ii za Ministarstvounutrašnjih poslova – rekao je Marton, a prenosi Dnevnik. Dodao je da su svakodnevni razgovori sa građanima veoma korisni za svakog političara, jer kroz njih saznaje za probleme koje kasnije treba da reši.

(BILSV, 14. 04. 2012.)



Izjave | Sreda, 21. 12. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Vlada je u velikoj meri ispunila svoj program

NOVI SAD –  Liga socijaldemokrata Vojvodine podržava Vladu Srbije jer ona ima jasan projekat koji je do sada u velikoj meri ispunjen - postignuta je liberalizacija viznog režima, najtraženiji haški optuženici našli su se u Tribunalu, a usvojeno je i gotovo 180 zakona iz evropske agende, ocenio je sinoć lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak.
Odbori LSV | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 0

Neophodno više ulaganja u kulturu

ZRENJANIN - Gradska narodna biblioteka „Žarko Zrenjanin“ u Zrenjaninu može da se pohvali brojnim realizovanim aktivnostima tokom ove godine, u koje se ubraja preko 30 književnih večeri, tribine, radionice za decu, promocije radova dobitnika književnih priznanja, obeležavanje tradicionalnih manifestacija i značajnih jubileja, kao i rad sa fondovima „Todor Manojlović“ i „Ljilja i Milka Mijatov“.
Izjave | Utorak, 20. 12. 2011. | Komentara: 1

LSV samostalno na pokrajinske i lokalne izbore

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine će na naredne pokrajinske i lokalne izbore izaći samostalno, potvrdila je za Press portparolka LSV Aleksandra Jerkov.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook