Briga za bezbedne kvartove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.

Aleksandar Marton

– Sugrađani se žale na maloletničku delikvenciju, na rad ugostiteljskih objekata dugo nakon radnog vremena. To je posao za kpoliciju, al ii za Ministarstvounutrašnjih poslova – rekao je Marton, a prenosi Dnevnik. Dodao je da su svakodnevni razgovori sa građanima veoma korisni za svakog političara, jer kroz njih saznaje za probleme koje kasnije treba da reši.

(BILSV, 14. 04. 2012.)



Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 0

Postoje crvene linije koje LSV neće preći

BEOGRAD - Zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš ocenio je juče, komentarišući najavu SVM da ne daju kvorum za glasanje o Zakonu o železnici, da Liga za razliku od SVM-a, nema ni ambiciju ni mogućnost da formira većinu sa naprednjacima, što su ranije nagoveštavali Pastor i Nikolić.
Izjave | Utorak, 13. 09. 2011. | Komentara: 1

Maja Sedlarević promoviše zapošljavanje mladih

NOVI SAD - U Skupštini AP Vojvodine danas je predstavljen projekat "Promocija zapošljavanja mladih" u kojem, na poziv Skupštine evropskih regija (AER), učestvuju AP Vojvodina, regija Azori iz Portugala, Krapinsko-zagorska županija iz Hrvatske i Hempšir iz Velike Britanije.
Omladina LSV | Ponedeljak, 12. 09. 2011. | Komentara: 0

I zrenjaninski ligaši dali krv

ZRENJANIN - Drugi put ove godine članice i članovi Omladine Gradske organizacije Lige socijaldemokrata Vojvodine Zrenjanin organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi na Odeljenju za transfuziologiju Opšte bolnice "Đorđe Joanović".



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook