Briga za bezbedne kvartove

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Odbori LSV | Subota, 14. 04. 2012. | Komentara: 0

Briga za bezbedne kvartove

ZRENJANIN: Predsednik  Skupštine grada Zrenjnaina i kandidat Lige socijaldemokrata Vojvodine za poslanika u pokrajinskoj skupštini Aleksandar Marton apelovao je na nadležne da se obrati veća pažnja na nedostatak bezbednosti, kako u Mesnoj zajednici “Dositej Obradović”, tako i u ostalim delovima grada i naseljenih mesta.

Aleksandar Marton

– Sugrađani se žale na maloletničku delikvenciju, na rad ugostiteljskih objekata dugo nakon radnog vremena. To je posao za kpoliciju, al ii za Ministarstvounutrašnjih poslova – rekao je Marton, a prenosi Dnevnik. Dodao je da su svakodnevni razgovori sa građanima veoma korisni za svakog političara, jer kroz njih saznaje za probleme koje kasnije treba da reši.

(BILSV, 14. 04. 2012.)



Odbori LSV | Utorak, 02. 08. 2011. | Komentara: 0

Uručena električna kolica u Rumi

RUMA - Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine, na čelu sa dr Dušanom Miloševićem, posetila je juče Udruženje paraplegičara Srema u Rumi i tom prilikom se upoznala sa aktivnostima i problemima na koje ovo udruženje nailazi.
Izjave | Ponedeljak, 01. 08. 2011. | Komentara: 0

Kostreš: Donošenje zakona o svojini bolno političko pitanje

NOVI SAD - Donošenje zakona o javnoj svojini je bolno političko pitanje i njegovo usvajanje je nastavak aktivnosti koje su započete donošenjem Ustava Srbije, Statuta i Zakona o nadležnostima Vojvodine, izjavio je danas zamenik predsednika Lige socijaldemokrata Vojvodine Bojan Kostreš.
Govori | Nedelja, 31. 07. 2011. | Komentara: 0

Čanak: Samo vrednosti EU brišu granice

BEOGRAD - Narodna skupština Republike Srbije juče je na vanrednom zasedanju raspravljala o Deklaraciji o aktuelnoj situaciji na Kosovu i Metohiji. U skupštinskoj raspravi učestvovao je i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak, a transkript njegovog govora možete pročitati u nastavku:



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook