Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenad Čanak čestitao je danas građanima Srbije Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. 

lsv

Čanak je istakao da je uveren da će građani Srbije nastaviti da baštine i poštuju prava i slobode svakog pojedinca, jednakost, vladavinu prava i demokratiju, kao evropske vrednosti i da ćemo svi zajedno nastaviti da radimo na ispunjavanju uslova koji će omogućiti naše uspešno pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine, Čanak je izrazio nadu da će ideja borbe protiv svih vrsta diskriminacije i ideja antifašizma ostati duboko ukorenjena i u budućim generacijama.

 (BILSV, 09.05.2017)



Događaji | Petak, 14. 11. 2014. | Komentara: 0

Seksualno vaspitanje i u 20 osnovnih škola

NOVI SAD – Širom Vojvodine, u 20 osnovnih škola, ove godine biće sproveden projekat „Zlatni most“ koji kroz niz kreativnih radionica nastoji da između učenika, roditelja i nastavnika razvije komunikaciju o temama vezanim za seksualno vaspitanje i reproduktivno zdravlje. 
Izjave | Sreda, 12. 11. 2014. | Komentara: 0

Bogaroški: Saradnja sa Holandijom u oblasti poljoprivrede

NOVI SAD – Pokrajinski sekretar za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo Branislav Bogaroški razgovarao je sa atašeom za poljoprivredu Ambasade Holandije za zapadni Balkan Martenom Vegenom, o mogućnostima jačanja saradnje u domenu poljoprivredne proizvodnje i ruralnog razvoja, a kao prvi korak buduće saradnje istaknuto je organizovanje edukacije vojvođanskih poljoprivrednih savetodavaca u Kraljevini Holandiji.
Izjave | Sreda, 12. 11. 2014. | Komentara: 0

Zaboravlja se zašto je Šešelj otišao u Hag

BEOGRAD – Predsednica Odbora za evropske integracije i međuregionalnu saradnju Skupštine AP Vojvodine mr Maja Sedlarević rekla je danas da je užasava relativizacije koja prati povratak Šešelja, dok se zaboravlja zašto je on završio u Hagu.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook