Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Događaji | Utorak, 09. 05. 2017. | Komentara: 0

Čanak čestitao građanima Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom

BEOGRAD - Predsednik Odbora Skupštine Srbije za evropske integracije Nenad Čanak čestitao je danas građanima Srbije Dan Evrope i Dan pobede nad fašizmom. 

lsv

Čanak je istakao da je uveren da će građani Srbije nastaviti da baštine i poštuju prava i slobode svakog pojedinca, jednakost, vladavinu prava i demokratiju, kao evropske vrednosti i da ćemo svi zajedno nastaviti da radimo na ispunjavanju uslova koji će omogućiti naše uspešno pristupanje Evropskoj uniji.

Kako se navodi u saopštenju iz Skupštine, Čanak je izrazio nadu da će ideja borbe protiv svih vrsta diskriminacije i ideja antifašizma ostati duboko ukorenjena i u budućim generacijama.

 (BILSV, 09.05.2017)



Odbori LSV | Nedelja, 05. 01. 2014. | Komentara: 0

Neko da odgovara za zloupotrebu vozila komunalnih preduzeća

NOVI SAD, 05. januar - Gradski odbor Lige socijaldemokrata Vojvodine je 31. decembra podneo zahtev Policijskoj upravi u Novom Sadu za dostavljanje zapisnika o saobraćajnoj nezgodi u kojoj je 25. novembra, prema navodima medija, u kasnim noćnim satima i van radnog vremena učestvovalo luksuzno vozilo JKP „Lisje“.
Odbori LSV | Utorak, 31. 12. 2013. | Komentara: 0

Liga najozbiljnija opoziciona stranka

ZRENJANIN - Predsednik GrO LSV Zrenjanin Vladimir Tešić ocenio je danas da je očigledan dokaz da se ligaši i ligašice nisu uljuljkali dok je LSV bila partija koja je učestvovala u vlasti, to što su beskompromisno kritikovali zrenjaninsku vlast i pokazali se kao najozbiljnija opoziciona stranka.
Saopštenja | Utorak, 31. 12. 2013. | Komentara: 0

Srećni novogodišnji i božićni praznici!

NOVI SAD – Dragi prijatelji, poštovani građani i građanke Vojvodine, čestitamo vam novogodišnje i božićne praznike, bilo da ih slavite po gregorijanskom ili julijanskom kalendaru.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook