Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

LSV

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima „nekakve veze“ sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

(SzILSV, 28.10.2021)



Saopštenja | Utorak, 22. 10. 2024. | Komentara: 0

Zašto građani cele Srbije da plaćaju kredit za Beogradski metro?

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI smatra da je najnovije zaduživanje Srbije kod nemačke Dojče banke skandalozno, ali i duboko protivustavno.
Odbori LSV | Ponedeljak, 21. 10. 2024. | Komentara: 0

SNP iliti Srpsko NAPREDNO pozorište

Ako do sada ova vlast nije (a jeste!) demonstrirala dovoljno nakaradnog i podobnog zapošljavanja, uništavanja i zatiranja multikulturalnosti u Novom Sadu – sada je učinila dodatni napor te se još jednom otvoreno narugala svima koji žive u Novom Sadu, ali i šire, i svima koji su voleli i poštovali instituciju SNP-a (za neupućene, ako ima takvih, Srpskog narodnog pozorišta) i rado bili njegovi gosti.
Saopštenja | Petak, 18. 10. 2024. | Komentara: 0

Vučić i Vučević da kažu ko u Srbiji priprema timove za destabilizaciju Moldavije

Liga socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI postavlja pitanje predsedniku Republike Srbije Aleksandru Vučiću i premijeru Milošu Vučeviću kako je moguće da je u Srbiji obučavana grupa mladih ljudi, koji su spremani za izazivanje nereda u Moldaviji.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook