Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

LSV

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima „nekakve veze“ sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

(SzILSV, 28.10.2021)



Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Prevencija najvažnija u borbi protiv nasilja nad ženama

NOVI SAD – Centar za socijalni rad počeo je danas akciju "Prekini tišinu" u okviru manifestacije "16 dana aktivizma protiv nasilja nad ženama", koja se organizuje povodom 25. novembra, Međunarodnog dana borbe protiv nasilja nad ženama.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Liga tražila punu platu za trudnice i pre pet godina

NOVI SAD – Liga socijaldemokrata Vojvodine je još 2006. godine pokrenula inicijativu koja se ticala izmene Zakona o zdravstvenom osiguranju, kojom je traženo da trudnice na porodiljskom osustvu dobijaju punu platu umesto 65 odsto, istakao je danas potpredsednik LSV Aleksandar Jovanović.
Izjave | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Cilj rehabilitacije očigledno je bila imovina

BEOGRAD – Zakonom o rehabilitaciji, čija je ideja ispravljanje istorijske nepravde prema stradalima iz političkih i ideoloških razloga, predviđena su ogromna materijalna obeštećenja i naknade, za koja niko iz vladajuće koalicije ne zna odakle će biti obezbeđena, piše današnji Blic.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook