Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Četvrtak, 28. 10. 2021. | Komentara: 0

Čanak dobio poziv da se javi policiji po zahtevu crnogorskog MUP-a

NOVI SAD - Lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak rekao je da je dobio poziv da se sutra javi novosadskoj policiji po zamolnici crnogorskog Ministarstva unutrašnjih poslova.

LSV

Čanak je za Televiziju Hepi rekao da ne zna zašto je dobio poziv za saslušanje, ali da pretpostavlja da to ima „nekakve veze“ sa njegovim boravkom na Cetinju, tokom ustoličenja mitropolita Joanikija.

- Ne znam šta hoće od mene, ali mogu da naslutim da ima nekakve veze sa mojim prisustvom na Cetinju, 4. i 5. septembra (na ustoličenju mitroplita Joanikija) - rekao je on.

Čanak je ponovio da je tada bio na Cetinju da bi podržao ljude koji se suprotstavlju negiranju crnogorske države i nacije.

- I to je sve, i ništa više - rekao je lider LSV.

(SzILSV, 28.10.2021)



Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

Beograd kriv za male plate

NOVI SAD - Potpredsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine i predsednik skupštine grada Zrenjanina Aleksandar Marton, kaže za Press da je „poražavajuća statistika plod gušenja autonomije Vojvodine".
Izjave | Četvrtak, 03. 11. 2011. | Komentara: 0

SVM je promenio stav o restituciji

NOVI SAD - Komentarišući najavu skorog usvajanja Zakona o rehabilitaciji, na osnovu kojeg se mogu crpsti i prava na restituciju, a koji bi trebalo da bude usvojen na sednici Narodne skupštine nakon zasedanja koje je u toku, narodna poslanica LSV Aleksandra Jerkov je za Dnevnik istakla da je predlog zakona o rehabilitaciji poboljšan u odnosu na prethodnu verziju.
Edukacija LSV | Sreda, 02. 11. 2011. | Komentara: 0

Centar za edukaciju LSV nastavlja rad sa kandidatima i kandidatkinjama

NOVI SAD - Centar za edukaciju Lige socijaldemokrata Vojvodine u oktobru i novembru nastavlja s edukacijom potencijalnih kandidata i kandidatkinja na lokalnim izborima. Planirano je da trenerski timovi obuče kandidate i kandidatkinje u svim odborima LSV.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook