Čanak kandidat za predsednika Vlade Vojvodine

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Izjave | Sreda, 14. 03. 2012. | Komentara: 0

Čanak kandidat za predsednika Vlade Vojvodine

NOVI SAD - Kandidat za predsednika Vlade Vojvodine, ispred Lige socijaldemokrata Vojvodine, biće Nenad Čanak, a "ukoliko LSV ne dobije dovoljan broj glasova da postavlja premijera, podržaćemo onu osobu koja bude najpodesnija za vršenje funkcije vojvođanskog premijera", izjavio je zamenik predsednika LSV Bojan Kostreš, a prenopsi RTV.

Bojan Kostres

Na lokalnim i pokrajinskim izborima LSV će istupati samostalno jer se, kako je rekao Kostreš, "LSV ne slaže sa Demokratskom strankom oko nivoa autonomije Vojvodine". Kostreš je potvrdio da je kandidatkinja LSV za mesto gradonačelnika Novog Sada Aleksandra Jerkov, dok će on biti nosilac liste u Zrenjaninu, dodavši da LSV već danas počinje sa prvim predizbornim tribinama.

(BILSV, 14.03.2012.)



Edukacija LSV | Sreda, 15. 09. 2010. | Komentara: 0

Instruktaža za kampanju od vrata do vrata

Trenerice i treneri Centra za edukaciju LSV održali su niz intruktaža za aktiviste stranke koji su učestvovali u kampanji ‘Od vrata do vrata' od marta do novembra 2010. godine. U instruktaži su učestvovali: Nataša Lalić, Ana Kandić, Dragana Dukić, Goran Veselinović, Nenad Vezmar, Miodrag Mitrić, Miloš Veselinov, Nebojša Mudrinski i Vladimir Ivančević.
Edukacija LSV | Subota, 04. 09. 2010. | Komentara: 0

Seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole

U Novom Sadu, 4. septembra 2010. godine održan je jednodnevni seminar za tehničke sekretare i sekretarke zaposlene u LSV i portparole a u organizaciji Centra za edukaciju LSV. Četrdeset troje zaposlenih u Sekratarijatu LSV i portparola lokalnih odbora,
Edukacija LSV | Nedelja, 15. 08. 2010. | Komentara: 0

Edukacija predsednika i predsednica GrO/OO LSV

Nakon seminara "Motivacija", za predsednike i predsednice gradskih i opštinskih odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine, Centar za edukaciju LSV (Ce LSV) organizovao je još jednu edukaciju. Nakon uvodne reči Maje Sedlarević, potpredsednice Izvršnog odbora Glavnog odbora LSV (IO GO LSV),



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook