Čanak pozvao Pajtića i Pastora na sastanak

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 23. 02. 2015. | Komentara: 0

Čanak pozvao Pajtića i Pastora na sastanak

Novi Sad, 23. februar - Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas poziv predsedniku Demokratske stranke Bojanu Pajtiću i predsedniku Saveza vojvođanskih Mađara Ištvanu Pastoru na sastanak.  Detalje pisma pročitajte u nastavku:

LSV

Poštovani predsedniče,
 
Mnogo je otvorenih pitanja koja treba rešiti u interesu građanki i građana AP Vojvodine. Takođe, činjenica je da postoje problemi unutar koalicije o kojima treba porazgovarati i naći način da ih prevaziđemo.

Duboko verujem da nam je svima interes građanki i građana Vojvodine, njenih institucija, njene autonomije i njene budućnosti na prvom  mestu. Svako ko je tome iskreno posvećen svestan je koliko je to važna obaveza i da njoj ne sme ništa da se ispreči.

Zato Vas pozivam da sve probleme i sva otvorena pitanja zajednički rešimo u direktnom susretu.

Pozivam Vas da se u petak, 27. februara, u 12 časova sastanemo u prostorijama Glavnog odbora Lige socijaldemokrata Vojvodine u Novom Sadu i još jednom pokušamo da nađemo sva neophodna rešenja koja će omogućiti bolji rad u interesu građanki i građana, jačanja autonomije Vojvodine i decentralizacije Republike Srbije.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak



Izjave | Subota, 13. 07. 2024. | Komentara: 0

Vučić izmišlja neprijatelje, atentate, ličnu ugroženost ili ugroženost svoje porodice...

Aleksandar Olenik, advokat i član predsedništva Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI, komentarišući izjavu predsednika Srbije Aleksandra Vučića da region želi uništenje Srbije, kaže da su „svi nacionalisti i agresori uvek izmišljali protivnike, ugroženost naroda ili moguće napade drugih država".
Saopštenja | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Delegacija LSV - VOJVOĐANI na komemoraciji u Srebrenici

Delegacija Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI boravila je danas u Bosni i Hercegovini na komemoraciji povodom 29. godišnjice genocida u Srebrenici.
Izjave | Četvrtak, 11. 07. 2024. | Komentara: 0

Vreme je da se okrenemo saradnji i reformi Srbije

Predsednik Lige socijaldemokrata Vojvodine – VOJVOĐANI Bojan Kostreš kaže za Danas da je ekspanzionizam kao koncept politička ideja koja se kao bumerang vrati onom narodu koji je pokreće na najgori mogući način.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook