Čanak uputio čestitku Đukanoviću

 
 
Pokrenimo Vojvodinu
Saopštenja | Ponedeljak, 25. 01. 2021. | Komentara: 0

Čanak uputio čestitku Đukanoviću

Novi Sad, 25. januar 2021 - Predsednik Lige socijaldmokrata Vojvodine Nenad Čanak uputio je danas telegram čestitke Milu Đukanoviću koji je juče kongresu Demokratske partije socijalista Crne Gore ponovo izabran za predsednika te stranke.

LSV

Tekst telegrama prenosimo u celini:

Dragi prijatelju,

U ime Lige socijaldemokrata Vojvodine i svoje lično ime, od srca ti čestitam na ponovnom izboru za predsednika Demokratske partije socijalista Crne Gore.

Zahvaljujući DPS-u, Crna Gora je izrasla u razvijenu, modernu i nadasve demokratsku državu.

Danas, kada su sve jači pokušaji da se zaustavi njen evropski put, više nego ikada je potreban snažan DPS uz tvoje vođstvo, hrabrost, odlučnost i viziju.

Želim ti puno sreće i uspeha u narednom periodu i očekujem nastavak dugogodišnje, bliske saradnje Demokratske partije socijalista i Lige socijaldemokrata Vojvodine.

Predsednik
Lige socijaldemokrata Vojvodine
Nenad Čanak

Sekretarijat za informisanje
Lige socijaldemokrata Vojvodine



Izjave | Petak, 25. 11. 2011. | Komentara: 0

Pokrajinska Vlada da izradi predlog zakona o finasiranju APV

NOVI SAD - Pokrajinski poslanik Lige socijaldemokrata Vojvodine Branislav Bogaroški izjavio je Dnevnik da bi zakonski predlog o finansiranju AP Vojvodine trebalo da izradi Vlada Vojvodine i uputi ga pokrajinskom parlamentu na usvajnje, odakle bi bio prosleđen Skupštini Srbije.
Forum žena LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Nulta tolerancija prema nasilju u porodici

SOMBOR - Forum žena LSV Sombor prepoznaje nasilje u porodici kao važan društveni problem. Nasilje se ne može rešiti samo usvajanjem zakona, na društvenoj zajednici je da se uhvati u koštac i sa uzrocima i da ublaži posledice – saopštio je Forum žena LSV Sombor.
Odbori LSV | Četvrtak, 24. 11. 2011. | Komentara: 0

Počinje rešavanje problema u Peščari

SUBOTICA – U Mesnoj zajednici „Peščara“ oko 40 odsto stanovništva nema vodovod, 60 odsto kanalizaciju, a od 70 ulica svega 18 je asfaltirano. Na prošlonedeljnoj sednici lokalnog parlamenta usvojen je Generalni plan regulacije koji nudi rešenja za komunalne probleme.



ARHIVA VESTI (izaberite datum):


facebook